A STEELSERIES ÉS A KONTROLFREEK PARTNERMEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT AZ ATLANTA FAZE ESPORT ALAKULATTAL

negator

A megállapodás értelmében a SteelSeries és a KontrolFreek lesz az Atlanta FaZe hivatalos következő generációs headset és thumbstick támogatója

2022. április 25., Chicago, Atlanta – A SteelSeries, a világ vezető esport- és gamer periféria márkája, valamint a KontrolFreek®, a Performance Gaming Gear™ megalkotója és az Atlanta FaZe, az atlantai székhelyű professzionális esport szervezet bejelentették hivatalos partnermegállapodásukat, amely értelmében a SteelSeries és a KontrolFreek lesz az Atlanta FaZe Call of Duty League (CDL) esport csapatának az exkluzív headset és thumbstick támogatója.

Az új szerződés alapján SteelSeries és a KontrolFreek a díjnyertes fejhallgató- és nagy teljesítményű gamer felszerelésének kínálatát biztosítja az Atlanta FaZe professzionális esport csapatainak, melyeket kifejezetten a következő generációs konzolokhoz, PC-khez, valamint a gamer lifestyle termékek kedvelőinek terveztek. Az idei évtől az Atlanta FaZe a SteelSeries díjnyertes Arctis Pro + GameDAC és Arctis Pro Wireless fejhallgatóival, valamint a KontrolFreek Thumbsticks® kiegészítőivel versenyez majd a globális eseményeken. Ezenkívül a három márka számos projektben is együttműködik, beleértve a termékek tesztelését, a digitális eseményeket és egyéb más márkaaktivitásokat is.

„Izgatottak vagyunk, hogy két olyan ikonikus márkával működhetünk együtt, mint a SteelSeries és a KontrolFreek, amelyek gazdag múlttal rendelkeznek az esportok és a játékok terén, és folyamatosan feszegetik az innováció határait a játékosok örömére” – nyilatkozta James Crowder, az Atlanta FaZe vezetőedzője. „Nem titok, hogy a játék- és esport iparágban a SteelSeries hozta létre a legjobb hangzást, játékosaink pedig már több bajnoki címet is nyertek a KontrolFreek Thumbstick használatával az évek során, így biztosak voltunk benne, hogy a SteelSeries és KontrolFreek család tagjai szeretnénk lenni, hogy a mi játékosainknak kezében legyen a versenyelőny.”

Az új partnermegállapodás három hasonló gondolkodású esport innovátor erejét egyesíti a dicsőség elérése jegyében. A SteelSeries az eredeti esport márka, amely már több mint 20 éve hajtóereje az esport és a professzionális gaming iparágnak. Az első esport-eseményt (2002) és profi csapatokat (2002) támogató márkától kezdve a kifejezetten professzionális játékosok igényeire tervezett termékek létrehozásáig – amelyek a kiemelkedő játékosokat valódi szupersztárrá tették –, a SteelSeries folyamatosan fejleszti az iparágat és olyan termékeket hoz létre, amelyek nemcsak versenyképesebbé, hanem egy jobb szórakozási formává is teszik a játékokat. A KontrolFreek már több mint egy évtizede használja ki ergonómia tudományát, hogy innovatív felszerelést készítsen, amely javítja a játékmenetet a mozgási tartomány, a kényelem, a kivételes fogás és az irányíthatóság növelésével, miközben maximális pontosságot biztosít. Az Atlanta FaZe-t a FaZe Clan és az Atlanta Esports Ventures együttműködése hozta létre, amely egyike annak az első 12 csapatnak, amelyek 2019 októbere óta versenyeznek a COD Ligában.

Eredeti esport márkaként a SteelSeries továbbra is elkötelezett az iparág támogatása mellett, hogy segítse azt a gamer ökoszisztémát, amelynek létrehozásában és kialakításában eddig is nagy szerepet játszott. A SteelSeries profi csapatokkal kötött megállapodásai többet jelentenek, mint egy egyszerű szponzoráció: valódi partner-együttműködéseknek tekinthetők. Az ötletektől és a tervezéstől kezdve a tesztelésig és a hitelesítésig, az esportolók nem csupán a SteelSeries érdekelt felei, hanem együttműködnek a vállalattal és segítenek az új termékek létrehozásában is, hogy együtt a világ legjobb gamer perifériáit és szoftvereit alkossák meg. Az Atlanta FaZe csatlakozik SteelSeries által támogatott csapatok elit névsorához, amelyek közé tartozik a FaZe Clan, a Red Bull OG, a Mercedes-AMG Petronas Esports, a T1, a SpaceStation, a Rare Atom, a Tricked Esport és még sok más alakulat.

Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeries termékeiről, látogass el a steelseries.com oldalra, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot Twitteren @SteelSeries és Instagramon @SteelSeries! Ha szeretnél többet megtudni a KontrolFreek termékeiről, látogass el a KontrolFreek.com oldalra, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot Twitteren, Instagramon, Facebookon, Twitchen vagy Discordon!

#KontrolFreek | #FreakNation

Ha többet szeretnél megtudni a Atlanta FaZe-ről, látogass el a faze.callofdutyleague.com oldalra és csatlakozz a beszélgetéshez Instagram-on: @atl_faze és Twitter-en: @ATLFaZe, valamint nézd meg a csapat legújabb videót a YouTube-on: youtube.com/AtlantaFaZe!