A GARETT BEMUTATTA BEÉPÍTETT GPS-SZEL FELSZERELT KISÁLLAT-NYOMKÖVETŐJÉT, A GARETT PAPI 5-ÖT

negator

2022. április 14. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel mutatta be új kisállat-nyomkövető készülékét, a Garett Papi 5-öt. A Papi 5 egy megerősített, víz-, por- és ütésálló borítással rendelkezik, így a felhasználóknak nem kell amiatt aggódniuk, hogy kedvenceik kalandjai során a nyomkövető megsérülne. Ha Te is szereted szabadon engedni kis kedvenced, de félsz attól, hogy elkóborolna, akkor a Garett Papi 5 számodra is kiváló választást jelent!

Pontos helymeghatározás és hanghívás

A GPS-nyomkövető egy SIM-kártya foglalattal is rendelkezik, továbbá kompatibilis a népszerű mobilhálózatokkal is. Ennek köszönhetően a GPS mellett elérhető az LBS (adótorony-alapú) helymeghatározás, sőt, a készülék WiFi-kapcsolatra is képes, így lakáson belül még pontosabb nyomkövetésre képes. Amennyiben kedvenced túl messzire kóborolna, a Papi 5 támogatja a hívásfogadást is, így akár telefonon keresztül is jelezheted kedvencednek, hogy itt az ideje visszatérnie gazdájához.

Vízálló borítás és strapabíró nyakörv

A Garett Papi 5 GPS-nyomkövető bármilyen időjárási körülménynek ellenáll, valamint akkor is képes hibátlanul működni, ha a házi kedvencednek éppen úszni támadt kedve. A készülék mellé egy strapabíró anyagból készült nyakörv is jár, amely gyors felhelyezést és egyben kényelmes viseletet biztosít.

GEO fence, SOS-gomb és útkövetés

Ha kis kedvenced az általad meghatározott területen kívül (GEO fence) tartózkodik, a Papi 5 automatikus értesítést küld a telefonodra. Emellett, ha valaki megtalálja elkóborolt háziállatodat, az SOS-gomb megnyomásával kapcsolatba tud veled lépni. Mindezek mellett a beépített helymeghatározási funkcióknak köszönhetően akár végig is nézheted a kedvenced által megtett utat a telefonodon.

Beépített mikrofon és hangszóró

A telefonhívás lehetővé teszi, hogy az állatok gazdái diszkrét módon szólhassanak kedvenceikhez, amikor azt szeretnék, hogy visszamenjen hozzájuk, anélkül, hogy hangosan kellene kiabálniuk az állat figyelmének felkeltése érdekében. Emellett a készülék beépített mikrofonnal is rendelkezik, így képes rögzíteni és továbbítani a kisállatok körüli környezeti hangokat is.

Telefonos társalkalmazás és akkumulátor-jelzés

Az iOS és Android rendszerekre is elérhető társalkalmazásból könnyedén megtekintheted a kedvenced által megtett utat, beállíthatod a GEO fence paramétereit, valamint csatlakoztathatod a Papi 5 nyomkövetőt a WiFi-hálózatodra is.  A Papi 5 mindemellett egy akkumulátorjelzővel is rendelkezik, így könnyedén ellenőrizheted az aktuális töltöttségi szintet.

Elérhetőség

A Garett Papi 5 kisállat-nyomkövető várhatóan 2022. második negyedévétől lesz elérhető. A Garett 2 év gyártói garanciát vállal elektronikai termékeire. A naprakész árazásért és további információért, kérjük, vedd fel a kapcsolatot a Garett hazai PR- és marketing képviseletével, valamint a hivatalos viszonteladókkal.