A THERMALTAKE BEMUTATTA A VERSA T26 ÉS T27 TG ARGB KÖZEPES TORONYHÁZAKAT

negator

Egyedi előlapi kialakítás: edzett üveg és mesh keveréke vagy egy légáramlásra optimalizált panel

2022. április 13., Tajpej, Tajvan  A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC-komponens márka örömmel jelentette be Versa T26 és T27 TG ARGB közepes toronyházait. Az új modellek támogatják az E-ATX alaplapokat, emellett három előtelepített, 120 mm-es 5 V-os ARGB-ventilátorral rendelkeznek, amelyek egyaránt szinkronizálhatók az ASUS Aura Sync-kel, a GIGABYTE RGB Fusionnel, az MSI Mystic Light Sync-kel és az ASRock Polychrome RGB-szoftverrel. Az RGB-gomb megnyomásával továbbá 27 előre beállított RGB-effekt is elérhető.

Az azonos szerkezeti kialakítású Versa T26 és T27 TG ARGB közepes toronyházak 4 mm-es edzett üvegpanellel, valamint eltérő előlapi kialakítással rendelkeznek. A Versa T26 előlapján az edzett üveg és a mesh felület keveréke található meg átlós elrendezésben, így a felhasználók számára a teljes betekintés is elérhető a hűtési teljesítmény romlása nélkül. A Versa T27 egy légáramlásra optimalizált panelt használ, amelyen T-alakú perforált szellőzőnyílások találhatók a kiváló légáramlás érdekében, ez egyben a TT márkajelzésre is utal.

A Versa T26 és T27 TG ARGB közepes toronyház kiváló bővíthetőségi lehetőségekkel rendelkeznek. Egyrészt támogatják a 3,5 és 2,5 hüvelykes adattárolókat, az akár 380 mm-es VGA-kat (radiátor nélkül), valamint maximum 200 mm hosszúságú tápegység (HDD-keret nélkül) befogadására is képesek. A 7+2 PCI-E nyílásoknak köszönhetően a felhasználók emellett eldönthetik, hogy vízszintesen vagy függőlegesen szeretnénk elhelyezni grafikus kártyáikat. A kényelmesebb kábelmenedzsment érdekében mindkét toronyház egy teljes hosszúságú beépített tápegységfedéllel is rendelkezik. Hűtés tekintetében akár hét 120 mm-es vagy hat 140 mm-es ventilátor használata is támogatott, továbbá előre és felülre egy 360 mm-es, hátulra pedig egy 120 mm-es folyadékhűtő radiátor is felszerelhető.

Ha egyedi előlappal rendelkező számítógépházat keresel, a Versa T26 és T27 TG ARGB közepes toronyházak kiváló választást jelentenek!

A Thermaltake T26 és T27 TG ARGB közepes toronyházak legfőbb jellemzői:

Thermaltake Versa T26 – A mesh és az edzett üvegpanel keveréke
A Versa T26 TG ARGB egy speciálisan kialakított előlappal – mesh és edzett üveg keveréke – rendelkezik, amely egyaránt kiváló betekintést és légáramlást tesz lehetővé.

Thermaltake Versa T27 – Légáramlásra optimalizált előlap
A Versa T27 TG ARGB előlapján egy légáramlásra optimalizált mesh panel található a hatalmas hűtési teljesítmény biztosítása érdekében.

Három beépített 120 mm-es, 5 V-os ARGB ventilátor
A Versa T26 és T27 TG ARGB három előlapi 120 mm-es, 5 V-os ARGB ventilátorral érkezik , melyek az I/O panelen található fizikai RGB-gombbal vagy az ASUS, GIGABYTE, MSI és ASRock alaplapi RGB-szoftvereivel egyaránt kezelhetők. A fizikai RGB-gomb esetén 27 világítási effekt áll rendelkezésre. Az RGB-gomb három másodpercen keresztül tartó lenyomásával a felhasználók egyszerűen válthatnak a fizikai gombvezérlés és az alaplapi szoftveres irányítás között.

Beépített tápegységfedél
A Versa T26 és T27 TG ARGB egy teljes hosszúságú tápegységfedéllel rendelkezik, amely bőséges helyet biztosít a kábelek eltakarásához, továbbá szabad légáramlást nyújt a merevlemezek és a tápegység számára.

Edzett üveglap
A Versa T26 és T27 TG ARGB oldalán egy 4 mm-es edzett üveglap található, amely vastagabb kialakítással és nagyobb karcállósággal rendelkezik, mint egy hagyományos akril. Az ablakos kialakítás emellett lehetővé teszi, hogy az összes belső alkatrészt teljes RGB pompájában csodálhasd meg.

Kiváló bővíthetőség és szellőzés
A Versa T26 és T27 TG ARGB könnyedén bővíthető. Támogatja az akár 175 mm magaságú CPU-hűtőt; a 380 mm hosszú kétirányú VGA-elhelyezést (radiátor nélkül); a 200 mm-es tápegységet és akár nyolc 2,5, vagy négy 3,5 hüvelykes adattárolót is. A három előreszerelt 120 mm-es 5 V-os ARGB ventilátorral a kiváló légáramlás biztosítására optimalizálták őket . A felhasználók ezeket akár három 140 mm-es ventilátorra is cserélhetik az előlap mögött. A toronyházak tetején mindemellett három 120 mm-es vagy két 140 mm-es ventilátor is elfér. A radiátorkompatibilitás tekintetében elől és felül is egyaránt támogatottak az akár 360 vagy 280 mm-es megoldások.

Praktikus I/O portok
Két USB 3.0 port és egy RGB-vezérlőgomb a közvetlen hozzáférés biztosítása érdekében.

Alaplapi RGB-szinkronizáció
Arra tervezték , hogy támogassák az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync és az ASRock Polychrome szinkronizálást. Támogatják az 5 V-os ARGB csatlakozóval rendelkező alaplapokat, amelyek lehetővé teszik a világítás közvetlenül a fent említett szoftverből történő kezelését anélkül, hogy bármilyen másik kiegészítő szoftvert vagy vezérlőt kellene telepíteni.
További információért látogass el az ASUS, a GIGABYTE, az MSI és az ASRock hivatalos weboldalára!

Elérhetőség, garancia és árazás
A Thermaltake Versa T26 és T27 TG ARGB közepes toronyházak már elérhetők a Thermaltake világszerte működő hivatalos kereskedelmi csatornáinak kínálatában. A termék hároméves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A termékek naprakész árazásáért, kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési- vagy PR-képviseletével.