AZ MSI BEMUTATTA LEGÚJABB NVIDIA RTX™ PROFESSZIONÁLIS GRAFIKUS MEGOLDÁSSAL FELSZERELT MOBIL MUNKAÁLLOMÁSAIT

negator

Az új „CreatorPro” sorozat kifinomult és letisztult dizájnnal rendelkezik, így tökéletes választást jelent az iparági szakemberek számára, továbbá fejlett produktivitási és együttműködési lehetőségeket kínál​​​​​​​

2022. április 06., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a számítógépes hardverek és megoldások vezető gyártója bemutatta megújult mobil munkaállomásainak legújabb generációját. Az MSI Workstation termékcsaládja 2022-től CreatorPro sorozat néven lesz elérhető. 

Az új sorozat nemcsak a professzionális iparágak igényeinek felel meg, de a laptopok megjelenésükben is elegánsabbak letisztult kialakításuknak köszönhetően, a széleskörű választék pedig hatékonyan gyorsítja fel az üzleti és az egyéni stúdiók tevékenységeit.

A legújabb NVIDIA RTX™ professzionális grafikus megoldásokkal és a 12. generációs Intel® Core processzorokkal felszerelt munkaállomások akár 45%-kal jobb teljesítményt nyújtanak a korábbi modellekhez képest a CreatorPro sorozat gyorsabb renderelési sebességet és nagyobb vizuális pontosságot kínál a megnövelt számítási teljesítménynek köszönhetően. Legyen szó akár nagyszabású komplex modellezési munkálatokról, big data adatok feldolgozásáról, építészeti tervrajzok rendereléséről vagy akár nagy felbontású VR-tartalmak stabil képkockaszámmal történő megjelenítéséről – az MSI mobil munkaállomásai minden tekintetben csúcsteljesítményt biztosítanak. Az ISV által hitelesített, valamint a katonai szabványoknak megfelelő, legszigorúbb teszteléseken átesett MSI munkaállomások új szintre emelik a produktivitás és a hordozhatóság fogalmát.

Az új CreatorPro Z sorozat a kimagasló teljesítményt egy sokoldalúan elegáns, stílusos dizájnnal ötvözi. Az NVIDIA RTX™ A5500 Laptop GPU-nak köszönhetően ideális választás az olyan fejlett feladatok végrehajtásához, amelyek nagy teljesítményt és sokoldalú konfigurációt igényelnek. Az új CreatorPro Z16P és CreatorPro Z17 Lunar Gray színű borítással rendelkezik. A 16:10-es képarány, a QHD-felbontás és a True Pixel technológia pontos és élénk színeket biztosít bármilyen projekthez. A készülékek változatosságát tovább növeli az MSI Pen digitális toll és az érintőképernyő támogatása is, amelyek még intuitívabbá és egyszerűbbé teszik a felhasználói élményt. 

A CreatorPro Z16P az MSI exkluzív Vapor Chamber hűtési technológiáját használja, amely jelentősen növeli a légáramlást és a hűtés hatékonyságát. Mindkét modellt távoli munkavégzésre tervezték, így hosszú üzemidejű, 90 wattórás akkumulátorokkal, valamint Wi-Fi 6E és Thunderbolt 4 technológiával lettek felszerelve.

Az MSI a két laptopot Meta-Ready megoldásként tartja számon, így a metaverzum-iparág fejlesztéséhez vagy kipróbálásához egyaránt ajánlott megoldásnak számítanak.

A CreatorPro M sorozat ideális megoldást nyújt az olyan üzletemberek és feltörekvő kreatív szakemberek számára, akiknek erőteljes munkaállomásra van szükségük megfizethető áron. Három méretben kapható: 17,3 hüvelykes CreatorPro M17, 16 hüvelykes 16:10 CreatorPro M16 és 15,6 hüvelykes CreatorPro M15. Mindegyik laptop kiélezett kialakítással rendelkezik, amely egyedi stílust és professzionális esztétikát biztosít, továbbá akár NVIDIA RTX™ A3000 12 GB-os Laptop GPU-val is elérhetők.