A THERMALTAKE BEMUTATJA CSÚCSKATEGÓRIÁS VEZETÉK NÉLKÜLI GAMER FEJHALLGATÓJÁT, AZ ARGENT H5 RGB WIRELESS-T

negator

Játék modern esztétikával

2022. március 18., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtések, gamer perifériák és a nagy teljesítményű memóriák piacán vezető PC komponens márka örömmel jelentette be csúcskategóriás vezeték nélküli gamer fejhallgatójának – az ARGENT H5 RGB Wireless -megjelenését, amely a zavaró kábelek elhagyása ellenére is kiváló hangélményt biztosít.

Az ARGENT H5 RGB Wireless gamer fejhallgató egyaránt használható a mellékelt 2,4 GHz-es vezeték nélküli adapter vagy 3,5 mm-es jack csatlakozókábel segítségével is. A headset USB-n keresztül tölthető, beépített akkumulátora pedig akár 10 órás üzemidő biztosítására is képes RGB-világítás mellett, amely az effekt kikapcsolásával akár 19 órára is meghosszabbítható. A vezeték nélküli gamer headset nagyobb mozgásteret biztosít, így a felhasználók akár 10 méter távolságból is hallhatják az éppen lejátszott zenéket, filmeket vagy játékokat is.

Következő generációs DTS Headphone: X v2.0 térhatású hangzással és a 40 mm-es Hi-Res hangszórókkal felszerelt ARGENT H5 RGB Wireless gamer fejhallgató kimagasló hangteljesítményt nyújt. Ezenkívül a felhasználók a fülhallgató oldalán található gombok segítségével egyszerűen be- és kikapcsolhatják a headsetet, beállíthatják a hangerőt, engedélyezhetik a DTS 7.1 hangzást, ellenőrizhetik az akkumulátor állapotát, lenémíthatják a mikrofont, vagy akár szabályozhatják a játék/chat egyensúlyát is. A további előnyök közé tartozik a kétirányú mikrofon, amely tiszta hangzást biztosít; a 15 fokozatú fejpánt, melynek segítségével könnyedén méretre lehet igazítani a fejhallgatót; valamint a behajtható fülkagylók is, amelyek egyszerű hordozhatóságot biztosítanak.

A kiváló hangzás mellett az ARGENT H5 RGB vezeték nélküli gamer headset 16,8 millió színű, valódi kétzónás RGB-világítással rendelkezik, így bárki a saját stílusához igazíthatja a fejhallgató megjelenését. Az iTAKE engine-nel és a TT RGB PLUS-szal a felhasználók akár szinkronizálhatják az RGB-világítást a Thermaltake perifériáikkal vagy PC komponenseikkel. Az ARGENT H5 RGB Wireless gamer fejhallgató ezenfelül kompatibilis PC-vel, Xbox One®-nal, PS4™-gyel (csak 3,5 mm-es vezetékes módban), Mac®-kel, okostelefonokkal és Nintendo Switchel is, így a felhasználók szinte bármilyen platformon használhatják a legjobb vezeték nélküli gamer fejhallgatót!

A Thermaltake ARGENT H5 RGB Wireless gamer headset legfőbb jellemzői:

Csatlakozási módok

Támogatja a 2,4 GHz-es vezeték nélküli adaptert, 3,5 mm-es jack csatlakozást és az USB töltési üzemmódot. 2,4 GHz-es vezeték nélküli használat esetén az akkumulátor üzemideje RGB-világítás mellett elérheti a 10 órát, világítás nélkül pedig akár 19 órára is meghosszabbítható. A 3,5 mm-es analóg bemenet lehetővé teszi a vezetékes lejátszást – konzolon, mobiltelefonon vagy PC-n – akkumulátor használata nélkül.

*Az érték használati körülményektől függően változhat. Az akkumulátor üzemidejének kiszámítását 50%-os hangerő mellett végezték el.

DTS Headphone: X v2.0 támogatás

Tapasztald meg a DTS® Headphone:X v2.0 * surround hangzás és az előre beállított EQ-profilok nyújtotta élményt, amely nagyobb pontosságot kínál, mint az általános 7.1-es térhatású megoldások. A játékokon belüli pontos térhatás lehetővé teszi a pozíció és a távolság észlelését a 3D-s térben. A hang tisztasága különbséget jelentheti a győzelem és a vereség között.

* Az iTAKE engine szoftver indítását követően le kell tölteni DTS 7.1 surround illesztőprogramot.

*Rendszerkövetelmények: Windows 10 18362.0 vagy újabb (x64, x86).

40 mm átmérőjű Hi-Res hangszórók

A 40 mm-es Hi-Res* hangszórók csökkentik a torzítást, miközben tiszta és pontos hangzást nyújtanak alacsony és magas frekvenciákon is 20 Hz és 40 kHz között. A hangminőség lágyabb és szélesebb tartományú, így nagyobb tisztaságot és részletességet biztosít a felhasználóknak a játékok, filmek és zenék hallgatása során.

*A Hi-Res hangformátumot csak 3,5 mm-es vezetékes mód támogatja.

Szoftveres támogatás

iTAKE engine szoftver

Segítségével beállíthatod az RGB-fényhatások megvilágításának erejét, sebességét és irányát, személyre szabhatod a fényhatásokat, vagy akár szinkronizálhatod az RGB-színeket az összes Thermaltake perifériáddal a TT SYNC funkciónak köszönhetően, hogy egy teljes ökoszisztémát hozhass létre.

*Az iTAKE szoftver csak Windows 10 vagy Windows 11 operációs rendszerrel kompatibilis.

TT RGB Plus kompatibilitás

Szinkronizálhatod az összes TT RGB PLUS kompatibilis tápegység, folyadékhűtés, ventilátor és Thermaltake Gaming terméked fényeffektjét egyetlen közös ökoszisztéma létrehozásához.

*Ez a funkció a TT RGB PLUS szoftveren belül engedélyezhető, használatához pedig legalább egy másik Thermaltake TT RGB PLUS támogatással rendelkező termék szükséges.

Elérhetőség, garancia és árazás

Az ARGENT H5 RGB Wireless gamer fejhallgató 2022. márciusát követően világszerte elérhető lesz. A gyártó a gamer headsetek kétéves garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával, valamint műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényeknek. A gamer headset naprakész árazásáért, kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.

További információ a Thermaltake ARGENT H5 RGB Wireless gamer headsetről:

https://www.thermaltake.com/argent-h5-rgb-wireless-gaming-headset.html

Vásárlási linkek:

TT Premium Global – https://www.ttpremium.com/product/argent-h5-rgb-wireless-gaming-headset/
TT Premium Európa – https://ttpremium.eu/argent-h5-rgb-wireless-gaming-headset.html