A QNAP BEMUTATTA A NÉGYMAGOS CPU-VAL FELSZERELT, RACKBE SZERELHETŐ TS-X64U NAS RENDSZERT

negator

Az új modell kétportos 2,5 GbE csatlakozással és PCIe bővíthetőséggel is rendelkezik a nagy sebességű adatátvitel és a virtualizációs alkalmazások támogatásához

**2022. március 2. Tajpej, Tajvan -**A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a TS-x64U NAS rendszert (4 és 12-lemezes változatokban kapható). A PCIe Gen 3 bővíthetőséget, 2,5 GbE csatlakozást és 4K HDMI-kimenetet támogató TS-x64U nemcsak a QM2 kártyák és az Edge TPU-k beszerelését teszi lehetővé az M.2 SSD gyorsítótárazás és az AI képfelismerés engedélyezéséhez, hanem képes megjeleníteni a virtuális gépek tartalmát, valamint zökkenőmentes multimédiás lejátszást biztosít.

„A TS-x64U NAS sorozat magasfokú rugalmasságot nyújt az IT hálózati infrastruktúrák kiépítése során, miközben kiemelkedő teljesítményt, nagy sebességű I/O portokat és egyszerű bővíthetőséget kínál. Az üzleti felhasználásra szánt, sokoldalú TS-x64U NAS megfelel az optimalizált adattárolás, a biztonsági mentés és helyreállítás, a megosztás és hibrid felhő követelményeinek.” – nyilatkozta Jason Hsu, a QNAP termékmenedzsere.



A TS-x64U egy Intel® Celeron® N5105/N5095 négymagos processzorral (Turbo Boost 2,9 GHz-ig), Intel® AES-NI titkosítási motorral és 4 GB DDR4 memóriával (16 GB-ig bővíthető) rendelkező készülék. A TS-x64U rendszerben mindezek mellett egy PCIe Gen 3 bővítőhely is található, amely lehetővé teszi egy 10 GbE hálózati kártya, egy QM2 kártya (az NVMe SSD gyorsítótárazás vagy a Qtier engedélyezéséhez), vagy egy Coral M.2 gyorsítómodul (az AI képfelismeréshez) telepítését. A TS-x64U két 2,5 GbE porttal, két USB 2.0 (480 Mbps) és két USB 3.2 Gen 2 (10 Gbps) porttal rendelkezik, amelyek nagy sebességű adatátvitelt és biztonsági mentést tesznek lehetővé. A TS-x64U tárolókapacitása egyszerűen bővíthető további TL és a TR bővítőegységek csatlakoztatásával.

Az TS-x64U a legújabb QTS 5.0 operációs rendszerrel érkezik, amely több, funkciókban gazdag otthoni és üzleti NAS alkalmazásokat tartalmaz: a HBS (Hybrid Backup Sync) hatékony helyi/távoli/felhő biztonsági mentési feladatokat valósít meg; a blokk-alapú pillanatképek megkönnyítik az adatok védelmét és helyreállítását, valamint hatékony biztonsági megoldást nyújtanak zsarolóvírus fenyegetésekkel szemben; a HybridMount felhőalapú tárolási átjárók létrehozását teszi lehetővé, amelyek integrálják a privát és nyilvános felhőalapú tárolást és engedélyezik a helyi gyorsítótárazást; a Virtualization Station és Container Station segítséget nyújt a virtualizációs alkalmazások futtatásában; a QVR Elite egy élvonalbeli intelligens megfigyelőrendszer telepítéséhez kínál megoldást; a KoiMeeter pedig egy teljes körű, többplatformos videokonferencia és vezeték nélküli prezentációs megoldást biztosít. Az otthoni felhasználók emellett multimédiás alkalmazások széles választékát használhatják (beleértve a Plex®-et), így könnyedén streamelhetik médiatartalmaikat egy másik készülékre a hálózat segítségével vagy a beépített HDMI portnak köszönhetően egy közvetlenül csatlakoztatott kijelzőn is megjeleníthetik kedvenc multimédiás fájljaikat.

Legfőbb tulajdonságok

  • TS-464U-4G: 1U, 4x 3,5 hüvelykes SATA 6Gb/s meghajtórekeszek, 4 GB DDR4 memória
  • TS-464U-RP-4G: 1U, 4x 3,5 hüvelykes SATA 6Gb/s meghajtórekeszek, 4 GB DDR4 memória, redundáns tápegységek
  • TS-1264U-RP-4G: 2U, 12x 3,5 hüvelykes SATA 6 Gb/s meghajtórekeszek, 4 GB DDR4 memória, redundáns tápegységek

Intel® Celeron® N5105/N5095 négymagos processzor (Turbo Boost 2,9 GHz-ig); 4 GB DDR4 dual-channel memória (maximum 16 GB-ot támogat); tal); cserélhető 2,5/3,5 hüvelykes SATA 6 Gps HDD/SSD; 1x 2,5 GbE RJ45 port, 1 x PCIe Gen3 x 2 bővítőhely; 1x HDMI 1.4b 4K kimenet; 2 x USB 3.2 Gen 2 port, 1 x USB 2.0 port

További termékinformációért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.