A NETGEAR BEMUTATTA LEGÚJABB ÜZLETI TERMÉKEIT HÁLÓZATI TERMÉKEIT

negator

Az új Orbi Pro mesh rendszer és az Ultra60 PoE switch optimalizált teljesítményt és biztonságot kínál a KKV-k, valamint az otthonról dolgozó szakemberek számára

2022. február 28., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a kis- és nagyvállalkozások működését segítő hálózati megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a legújabb Orbi Pro WiFi 6 AX5400 mesh rendszerét (SXK50), amely a már jól ismert Orbi Pro termékcsaládot egészíti ki. A vállalat emellett bejelentette az Ultra60 PoE++ multigigabites Ethernet Plus switch (MS108EUP) megoldását, amely ideális választást jelent a NETGEAR WAX218/WAX610/WAX630 rendszerek mellé, továbbá tökéletesen alkalmazható irodai és otthoni környezetekben is.

Üzleti szintű teljesítmény és biztonság
A WiFi 6 technológiát használó Orbi Pro SXK50 nagyobb lefedettséget és sebességet biztosít, mint a WiFi 5 megoldások, miközben költséghatékony marad, így egyaránt ideális választást jelent az otthoni irodák vagy kisvállalkozások számára. Az Orbi Pro SXK50 hihetetlen teljesítményt és egyszerű kezelést biztosít, miközben több rétegű, üzleti szintű biztonsági védelemmel rendelkezik a rosszindulatú behatolások elleni fokozott védelem biztosítása érdekében.

„Az üzleti WiFi hálózati megoldásokat használó ügyfeleink számára kiemelten fontos szempontnak számít a megbízhatóság, a biztonság és a teljesítmény. Az Orbi Pro termékcsalád megfelel minden elvárásnak, a mesh rendszerek fejlett biztonsági funkciói pedig jelentősen megkülönböztetik a NETGEAR megoldásait a versenytársaiktól.” – nyilatkozta Doug Cheung, a NETGEAR üzleti WiFi termékeinek igazgatója. „Amikor valaki egy Orbi Pro rendszer mellett dönt, csak azt kell meghatároznia, hogy mennyi vezeték nélküli eszközt szeretne használni, valamint mekkora lefedettségre van szüksége. Az üzleti szintű védelem a teljes Orbi Pro termékcsaládon elérhető.”

Az Orbi Pro SXK50 egyszerre 75 eszközt támogat, továbbá akár 465 négyzetméteres lefedettséget is képes biztosítani.

Legfőbb jellemzők:

 • Teljesítmény és lefedettség: Az Orbi Pro WiFi 6 megoldás akár 5,4 Gbps-os vezeték nélküli átviteli sebességre is képes a zökkenőmentes internetezési élményt biztosítása érdekében.
 • Egyszerű beállítás: Csak csatlakoztasd meglévő modemedhez és konfiguráld a teljes hálózatot pár lépésben a felhasználóbarát kezelőfelület segítségével.
 • Kimagasló biztonság: Támogatja a WPA3 vezeték nélküli biztonsági protokollt, valamint a VLAN hálózatok létrehozását akár négy különálló hálózati azonosítóval.
 • Üzleti megbízhatóság: A nagyobb biztonság érdekében dupla flash memóriával rendelkezik, így hibás firmware-frissítést követően is képes visszaállítani magát működésképes állapotba.
 • Több eszközt támogatása: A mesh rendszer akár 465 négyzetméteres területet is képes lefedni, továbbá akár 75 eszközt is támogat egyidejűleg.
 • NETGEAR Insight: A mesh rendszer egy 5 éves NETGEAR Insight előfizetést is tartalmaz, így bárhonnan felügyelheted és kezelheted az eszközeidet, továbbá átfogó elemzéseket tekinthetsz meg a teljes hálózatról.
 • Gigabites vezetékes internet: Minden szatellit három 1 Gigabites LAN portot tartalmaz a vezetékes eszközök csatlakoztatásának támogatásához.

Az alap biztonsági funkciókon felül az Orbi Pro SXK50 támogatja a NETGEAR Insight Business VPN-t is, amely egy kiegészítő szolgáltatás az Orbi Pro WiFi 5 és WiFi 6 üzleti mesh rendszerekhez. Ez lehetővé teszi több Orbi Pro router csatlakoztatását a különböző telephelyek között, ezzel egy egységes VPN hálózatot létrehozva egyetlen közös hálózati azonosítóval.

A NETGEAR Insight Business VPN titkosított, megbízható és folyamatos VPN kapcsolaton keresztül köti össze a távoli irodákat és otthonról dolgozó felhasználókat egy vállalati WiFi hálózat segítségével. Ha többet szeretnél megtudni a NETGEAR Insight előfizetésekről és az Insight Business VPN-ről, kérjük, látogass el ide: www.netgear.com/insight.

Kicsi, csendes és erőteljes switch
A kisvállalkozások telephelyei, valamint az otthoni irodák nem csak néhány számítógépből állnak. Egyre gyakoribbá válik a hagyományos IT készülékek, a WiFi hozzáférési pontok, a különböző gamer rendszerek és konzolok, valamint az IP- és IoT-eszközök használata egyetlen közös hálózaton. Egy multigigabites switch, mint például a NETGEAR® Ultra60 PoE++ Ethernet Plus switch (MS108EUP) a meglévő Cat5 kábeleket használja az akár 2,5 Gigabites sebesség eléréséhez, így ideális választást jelent a több gigabites WiFi 6 hálózati hozzáférési pontok mellé.

A kompakt, ventilátor nélküli switch emellett képes ellátni a 60 W-os teljesítményt igénylő PoE készülékeket, beleértve a legújabb WiFi hozzáférési pontokat, LED világításokat, IP hangszórókat vagy 4K PTZ kamerákat is. A 230 wattos PoE összesített kapacitás bőséges energiát biztosít a vállalkozások számára bármilyen PoE eszköz támogatásához.

Legfőbb jellemzők:

 • Ideális választás NETGEAR hozzáférési pontok mellé: Csatlakoztass WiFi 6 hozzáférési pontokat a (WAX218, WAX610, WAX630) 2,5 Gbps kapcsolat segítségével a végpontok közötti nagy teljesítmény eléréséhez.
 • Jövőbiztos: Csatlakoztass több eszközt a hálózatához egyetlen kábel segítségével, amely képes ellátni az adatátviteli és az energiaellátási feladatokat. A nyolc multigigabites port automatikusan képes igazodni a csatlakoztatott eszközök sebességéhez.
 • Egyszerű kezelés: Egyszerűen használható Plus switch alapvető hálózatkezelési funkciókkal. A készülék beüzemeléséhez nincs szükség informatikai szakértőre vagy bonyolult felhasználói kézikönyvre. Az egyszerűen kezelhető felhasználói felületen minden beállítás könnyedén elérhető.
 • Portonkénti PoE vezérlők: Állítsd be a csatlakoztatott PoE-eszközök teljesítményét a portonkénti PoE teljesítménybeállítások engedélyezésével és letiltásával, a PoE készülékek fontossági sorrendbe történő állításával, valamint a PoE-teljesítmény portonkénti korlátozásával és még sok más egyéb beállítással. Mindezek jelentősen leegyszerűsítik a vezeték nélküli hozzáférési pontok, IP-biztonsági kamerák, LED-világítás, biztonságos ajtózárak, IoT-eszközök és egyéb készülékek kezelését.
 • Ventilátor nélküli, falra szerelhető kialakítás: A falra szerelhető kivitelezésnek köszönhetően a NETGEAR MS108EUP asztalra és falra helyezve is egyaránt használható, míg a ventilátor nélkül kialakítás csendes működést tesz lehetővé bármilyen környezetben.

Elérhetőség

Az egy routert és egy szatellitet tartalmazó NETGEAR® Orbi Pro WiFi 6 AX5400 mesh rendszer (SXK50) már megvásárolható a NETGEAR.com oldalon. Az SXK50 európai viszonteladók kínálatában várhatóan március végétől lesz megvásárolható.

A NETGEAR® Ultra60 PoE++ multigigabites Ethernet Plus switch (MS108EUP) már világszerte elérhető.