A QNAP FRISSÍTETTE A FELHŐALAPÚ NAS PLATFORMJÁT

negator

A QuTScloud c5.0 a csökkentett, 4,99 dolláros kezdőár mellett új kernellel, fokozott biztonsággal és még sok egyéb újdonsággal bővült ki

2022. február 10., Tajpej, Tajvan– A QNAP® Systems, Inc. (QNAP) kiadta a QuTScloud c5.0-t, a QNAP Cloud NAS operációs rendszerének legújabb verzióját, amely frissített Linux kernellel (5.10), továbbfejlesztett biztonsággal, WireGuard VPN-támogatással és egyéb más újdonsággal rendelkezik. A QuTScloud forradalmasítja az üzleti adatok kezelését és használatát azáltal, hogy egy alkalmazás-központú, felhőalapú NAS létrehozását teszi lehetővé a nyilvános felhőkön és a helyszíni hipervizorokon, amely ezentúl csökkentett áron, mindössze már havi 4,99 USD-től is elérhető!

„A QuTScloud egyszerű megoldást kínál az összetett problémákra, ezzel egyszerűvé, gyorssá és költséghatékonnyá téve az adattárolást, a fájlmegosztást, a távoli hozzáférést, a biztonsági mentést és a felhőalapú adatkonszolidációt.” – nyilatkozta Haru Lin, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Az új A Linux kernel 5.10-es változatával és a biztonsági fejlesztésekkel a QuTScloud c5.0 bizonyítja, hogy a felhőalapú NAS-ok kiváló képességeket és a legújabb technológiákat biztosítják a digitális eszközök védelmére.”



A QuTScloud c5.0 legfőbb újdonságai:

  • Optimalizált felhasználói felület:
    Az új rendszer egyszerűbb navigációt, átláthatóbb fehasználói felületet és egy a főmenüben elhelyezett keresőt kínál, továbbá egy értesítőfelülettel is rendelkezik a QuTScloud legelső telepítésének megkönnyítése érdekében.
  • Fokozott biztonság:
    Támogatja a TLS 1.3-at, automatikusan frissíti a QuTScloud-ot és az alkalmazásokat, valamint SSH kulcsokat biztosít a hitelesítéshez a felhő-NAS elérési biztonságának növelése érdekében.
  • WireGuard VPN támogatás:
    Az új QVPN 3.0 integrálja a könnyű és megbízható WireGuard VPN-t, ezáltal biztonságos csatlakozást és könnyen használható felületet biztosítva a felhasználóknak.
  • A QuFTP biztosítja a biztonságos fájlátvitelt:
    A QuTScloud egy FTP szerverként is képes működni, amely titkosított SSL/TLS kapcsolattal és QoS sávszélesség-vezérlés támogatással is rendelkezik, továbbá akár FTP átviteli sebességkorlátok is beállíthatók adott felhasználók vagy csoportok számára. A QuFTP támogatja az FTP klienseket is.
  • Alkalmazások manuális telepítése:
    A felhasználók manuálisan telepíthetik az alkalmazásokat a QuTScloud-on. A licencalapú alkalmazások a QNAP Software Store-ból érhetők el.

A QuTScloud a QTS-hez közel azonos felhasználói élményt és szolgáltatások futtatását biztosítja. Az App Center segítségével a felhasználók számos ingyenes és prémium alkalmazást telepíthetnek a QuTScloud képességeinek bővítésére és további funkciók hozzáadására. A QuTScloud legfőbb jellemzői:

  • Egyszerű hozzáférés a CIFS/SMB, NFS, AFP és iSCSI protokollok segítségével.
  • A QuTScloud támogatja a népszerű felhőszolgáltatások társítását (a HBS, a HybridMount vagy a VJBOD Cloud segítségével).
  • Korszerűsített biztonsági mentési- és helyreállítási folyamatokat a pillanatképek és a többverziós mentés segítségével.
  • Találd meg egyszerűen a keresett fájlokat a Qsirch – a QNAP átfogó keresőmotorja – segítségével.
  • Könnyen megkeresheted, megoszthatod és automatikusan rendszerezheted fotóidat a QuMagie – az AI-alapú fényképkezelő alkalmazás – segítségével.

Ha szeretnél többet megtudni a QuTScloud-ról, kérjük látogass el az alábbi oldalra: https://www.qnap.com/go/solution/qutscloud-overview/