AZ FSP BEMUTATTA A 2400 W-OS TÁPEGYSÉGÉT

negator

Az új megoldás megfelel a nagy számítási teljesítménnyel rendelkező komponensek energiaellátási igényeinek

2022. január 12., Tajpej, Tajvan – A nagy energiaigényű számítástechnika komponensek iránti kereslet várható megugrása előtt az FSP Group, a világ egyik vezető tápegységgyártója bemutatta az FSP2400-20FM-et, a nagy teljesítményű redundáns tápegységének legújabb változatát.

Az FSP2400-20FM az FSP CRPS ipari szabványon alapuló zászlóshajó megoldásának harmadik generációja. A korábbi modellek 550 wattos teljesítményét a legújabb változat 2400 wattra növeli anélkül, hogy a tápegység mérete megváltozott volna.  Ez egyszerre időt és pénzt is takarít meg, hiszen az újabb, fizikailag nagyobb méretű tápegységek telepítése általában magas anyag- és üzemi költségekkel jár.

Intelligens energiagazdálkodás – egy zöldebb jövőért

 A tápegység remekül használható ipari környezetekben a Power Management Bus (PMBus) protokollnak köszönhetően, amelyet az energiaellátás szabályozására és a rendszereken belüli komponensek kezelésére használnak szerte az iparágban. Ez lehetővé teszi, hogy az FSP2400-20FM zökkenőmentesen és hatékonyan kommunikáljon az eltérő gyártók különféle hardveres komponenseivel. A PMBus olyan funkciókat is lehetővé tesz, mint például a teljesítmény automatikus növelése vagy csökkentése az energiaigénytől függően.

Ez az automatizálás bizonyos esetekben megakadályozza a rendszer meghibásodását és az adatvesztést olyan az létesítményekben, mint például az adatközpontok, amelyeknél a több tucat vagy több száz lemeztároló működésének fenntartásához szükség lehet a maximális kapacitást meghaladó rövid csúcsteljesítményre.

Mindemellett beépített firmware frissítési- és a Smart On funkcióval is rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a fő tápellátási modul ki- vagy bekapcsolható a rendszer hatékonyságának növelése érdekében.

Kiváló választás „peremtechnológiai” megoldásokhoz

Az FSP2400-20FM nagy kapacitása megfelel a nagy teljesítményű számítástechnikai iparágak és alágazatok folyamatosan növekvő energiakövetelményeinek is. Az elkövetkezendő években drasztikus növekedés várható az energiafogyasztás tekintetében, hiszen az olyan teljesítményigényes alkalmazások, mint a mesterséges intelligencia és a deep-learning, a peremhálózati számítástechnika, valamint az újabb alágazatok, mint a kriptovaluta bányászatát is mind erőteljes és nagy energiaigényű grafikus kártyákat használnak, amelyek működtetéséhez szükséges egy olyan nagy teljesítményű és megbízható tápellátási megoldás, mint az FSP2400-20FM.

Az FSP2400-20FM a CRPS termékei megfelelnek a különböző méretű vállalatok igényeinek, továbbá alkalmasak világszínvonalú adatközpontokban, munkaállomásokban vagy egyéb automatizálási környezetekben történő használatra. A kompakt méretével, intelligens funkcióival és a támogatott protokolljaival a következő generációs kompakt tápegység minden bizonnyal a fogyasztók egyik kedvenc tápegységévé fog válni az FSP termékkínálatában.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Alacsony iTHD
  • Üzemhőmérséklet: 0 és 50°C között
  • 5000 méteres tengerszint feletti magasságú működésre tervezve
  • Támogatja az OCP, OTP és OVP áramköri védelmet
  • Rövidzárlat védelem minden kimeneten
  • Állítható kikapcsoló gomb
  • MTBF: 100 000 óra folyamatos működés 25°C-on, 100%-os kimeneti terhelés mellett
  • Kompakt méret: 185 mm
  • 80PLUS Platinum hitelesítés, nagy teljesítménysűrűség – akár 74,2 W / hüvelyk³

Termék link: https://bit.ly/3r6VjIZ
Termékvideó: https://bit.ly/3rgtdLz
FSP vállalati videó: https://bit.ly/3oYKXIt
Lépj velünk kapcsolatba:  https://bit.ly/3FITMg4