A TENDA BEMUTATTA AZ U18 USB WIFI 6 ADAPTERÉT

negator

Apró és kompakt WiFi adapter, amely támogatja az akár 1,8 Gbps sebességet is

2021. január 12. – A Tenda, a költséghatékony hálózati és felügyeleti megoldások vezető gyártója, örömmel mutatta be az U18 adapterét, amely a gyártó WiFi 6 megoldásainak kínálatát egészíti ki. Az U18 AX1800 adapter kialakítását tekintve az U12 adapter letisztult kialakítását kapta meg, továbbá a korábbi megoldáshoz hasonlóan USB 3.0 szabványt használ az akár 5 Gbps adatátviteli sebesség támogatása érdekében, ezzel lehetővé téve a teljes 1,8 Gbps összteljesítmény kihasználását. Az adapter a csatlakoztatást követően Windows 10 vagy újabb operációs rendszerek esetén lehetővé teszi az azonnali automatikus telepítést, így az U18 akár internetkapcsolat nélkül is üzembe helyezhető. A WiFi 6 termékekhez hasonlóan az adapter támogatja az IEEE 802.11ax/ac/a/n/g/b szabványokat, így visszafele is kompatibilis a korábbi WiFi protokollokkal, emellett WPA3 biztonságot is nyújt a nagyobb adatvédelem érdekében.

Szupergyors kétcsatornás WiFi 6

Az U18 a legújabb generációs WiFi 6 technológiát használja, így a 2,4 GHz-es sávon 574 Mbps, míg az 5 GHz-es sávon akár 1201 Mbps átviteli sebesség továbbítására képes akár egyidőben is. Az U18 lehetővé teszi az akár 1,8 Gbps sebességű vezeték nélküli hálózati kapcsolat létrehozását, amely alacsony késleltetést és zökkenőmentes internethasználatot biztosít a felhasználók számára a jobb játékélmény és a zökkenőmentes 4K tartalmak lejátszása érdekében.

Új generációhoz tervezve

Egy WiFi 6 routerrel párosítva a Tenda U18 nagy sebességű kapcsolatot biztosít, amely akár az internetszolgáltatás bővítését követően is elegendő lehet, így kiváló hálózati frissítési lehetőséget jelent az alapból nem támogatott laptopok, vagy asztali számítógépek esetén.

Egyszerű használat

A Tenda U18 beépített illesztőprogrammal is rendelkezik, amely a csatlakoztatást követően azonnal telepíthető, így nincs szükség aktív internetkapcsolatra az adapter üzembe helyezéséhez.

Megnövelt biztonság

Az U18 adapter támogatja a WPA3 szabványt, így hatékonyabb védelmet biztosít a rosszindulatú behatolókkal és a brute-force támadásokkal szemben.

Elérhetőség

A Tenda U18 adapter hamarosan világszerte elérhetővé válik. További információért, kérjük vedd fel a kapcsolatot a Tenda helyi PR és marketing képviseletével.