AZ MSI LAPTOPJAI TÁMOGATJÁK A STEELSERIES GG SZOFTVERT A KIVÁLÓ JÁTÉKÉLMÉNY MEGTEREMTÉSÉHEZ

negator

2022. január 11., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a világ vezető gamer- és üzleti számítástechnikai márkája a SteelSeries-szel közösen örömmel jelentette be, hogy az MSI legújabb gamer laptopjai ezentúl támogatják a SteelSeries GG szoftvert. A SteelSeries GG szoftver ökoszisztémája tartalmazza a SteelSeries Engine-t, a Moments-t és a Sonar-t, amelyek egyszerre segítenek a perifériák és a játékok közötti jobb integrációban, valamint a játékosok közötti kapcsolatteremtésben.

Az MSI gamer laptopok billentyűzeteinek dinamikus világítási effektusaiért a SteelSeries Engine fele, amely mindezek mellett díjnyertes egerek, billentyűzetek és fejhallgatók testre szabására is lehetőséget nyújt, hogy prémium játékélményt biztosítson a játékosoknak. A SteelSeries Moments segítségével rögzítheted, szerkesztheted és megoszthatod a játékmenetek kiemelkedő pillanatait a barátaiddal a különböző online platformokon. A SteelSeries Sonar lehetővé teszi a hangélmény teljes személyre szabását a PC-ken, valamint engedélyezi a ChatMix és a virtuális 7.1-es térhangzást bekapcsolását is.

A legújabb MSI gamer laptopok nemcsak a legjobb játékfunkciókat és termékkialakítást biztosítják, hanem az együttműködésnek köszönhetően garantálják a maradandó játékélményt is.

Tekintse meg a SteelSeries GG legújabb játék laptopjait: https://msi.gm/3f4PZi7
További információ a SteelSeries GG-ről: https://steelseries.com/gg