A TENDA BEMUTATTA A V300 VDSL/ADSL MODEM LEGÚJABB VÁLTOZATÁT

negator

2021. december 13. – A Tenda, a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója bemutatta a költséghatékony VDSL/ADSL modem legújabb változatát, a Tenda V300 v3.0-t. A felújított változat ADSL támogatással és egyszerűsített visszajelző panellel bővíti a korábbi modell képességeit.

Az Tenda V300 modem támogatja a 802.11b/g/n (WiFi 4) vezeték nélküli szabványt, így akár 300 Mbps-os vezeték nélküli sebesség továbbítására is képes (2,4 GHz). A V300 v3.0 egyaránt támogatja a VDSL/ADSL és az Ethernet alapú internetkapcsolatot is, így kábeles vagy optikai internetszolgáltatás megléte esetén akár routerként is használható.

Támogatja a nagy sebességű VDSL szabványokat

A Tenda V300 V3.0 támogatja a VDSL2 30a profilt, amely lehetővé teszi az akár 100 Mbps-os letöltési sebesség elérését, az integrált port pedig ezenfelül VDSL, ADSL2+, ADSL2 és ADSL támogatást is nyújt.

Letisztult visszajelző panel

A korábbi V300 modellekhez képest a 3.0-ás változat egyszerűbb LED visszajelző panellel rendelkezik, így a felhasználók egyszerűen ellenőrizhetik a modem működési állapotát.

Nagy lefedettségű WiFi

A modem két 5 dBi erősségű antennával rendelkezik, így nagy lefedettségű WiFi kapcsolatot biztosít az otthonod teljes területén.

Túlfeszültségvédelem

A Tenda V300 v3.0 modemje 6 kV-os túlfeszültségvédelemmel rendelkezik a nagyobb stabilitás és a hosszabb élettartam érdekében.

Egyszerű használat

A Tenda átlátható kezelőfelülete egyszerű telepítési és beállítási élményt kínál, hogy könnyedén személyre szabhasd a hálózati beállításokat.

Minden egyben megoldás

A Tenda V300 modem egyszerre képes ellátni a VDSL/ADSL modemek, a 300 Mbps-os WiFi routerek, a hálózati switch-csek, valamint az IPTV szolgáltatások továbbítását is, így egy kiváló, minden egyben megoldásnak számít.

Elérhetőség

A Tenda V300 V3.0 modem hamarosan elérhetővé válnak hazánkban is. A naprakész árazás érdekében kérjük, keresd fel a Tenda hazai PR és marketing képviseletét, valamint a márka hivatalos viszonteladóit.