A THERMALTAKE BEMUTATTA A FEHÉR SZÍNŰ TOUGHRAM XG RGB DDR4 MEMÓRIAMODULOKAT

negator

2021. december 9., Tajpej, Tajvan  A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka – a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén – örömmel jelentette be a TOUGHRAM XG RGB fehér színű DDR4memóriamoduljainak megjelenését. Az új fehér modulok akár 3600, 4000 , 4400 és 4600 MHz-es sebességgel, valamint 16 GB-os (8 GB x2), 32 GB-os (16 GB x2) és 64 GB (32 GB x2) kiszerelésben is elérhetők, hogy széleskörű választási lehetőséget biztosítsanak a felhasználók számára. A felhasználók ezentúl könnyedén találhatnak a fehér színű számítógépházaikhoz, hűtéseikhez és alaplapjaikhoz passzoló memóriamodult a TOUGHRAM XG RGB DDR4 legújabb változatának köszönhetően, így minden korábbinál egyszerűbben építhetik meg a letisztult, teljesen fehér színű komponensekből összeállított számítógépeiket.

A fehér TOUGHRAM XG RGB DDR4 megoldások kompatibilisek a legújabb AMD és Intel® alaplapokkal, mindemellett az összes memóriamodul szigorú tesztelési folyamatokon ment keresztül. A teljes TOUGHRAM sorozat a legjobb minőségű IC-ket és egy 10 rétegű nyákot használ, amelyen 10μ aranyozott érintkezőpontok, valamint 2 unciás belső réz rétegek is találhatók a legkiválóbb stabilitás és teljesítmény biztosítása érdekében. A TOUGHRAM XG RGB fehér színű memóriasorozat a megjelenéséből adódóan exkluzív megjelenéssel rendelkezik egy különleges dizájnnal, amely a 2 különböző színnek, az alumíniumborításnak és a krómfelületnek köszönhetően valósággal kiemelkedik az átlagos megoldások közül.

A 16 nagy fényerejű, állítható LED-ekkel felszerelt fehér színű TOUGHRAM XG RGB egy egyedi X-alakú fénysávval, valamint 8 világítási zónával rendelkezik. Ennek az a célja, hogy élénkebb, személyre szabható világítási élményt nyújtson. Emellett támogatja a TT RGB PLUS és a NeonMaker fényszerkesztő szoftvert és más kompatibilis szoftverekkel történő szinkronizációt is, beleértve a TT AI Voice Control-t, az Amazon Alexa-t és az alaplapi RGB vezérlőket is, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára az egyedi effektek létrehozását.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A gyártó a TOUGHRAM XG RGB DDR4 fehér színű memóriamodulok élettartam garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényeknek. A naprakész árazásért és a megjelenés napjáért kérjük, keresd fel a Thermaltake hivatalos weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel.