A GARETT BEMUTATTA A BEAUTY RELAX EYE SZEMMASSZÍROZÓ KÉSZÜLÉKÉT

negator

A relaxáció új szintje megérkezett!

2021. december 8. – A Garett Electronics, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel jelentette be a legújabb szépségápolási termékét, a Garett Beauty Relax Eye szemmasszírozó készülékét. Az egészséges életmód elengedhetetlen része a pihenés, testileg és lelkileg egyaránt – ezt támogatja a Garett Beauty Relax Eye is!

Vezeték nélküli használat

Nincs is jobb, mint amikor egy fárasztó nap után hátradőlhetünk a kanapén és bekapcsolhatjuk a kedvenc lejátszási listákat. A Garett ezeket az igényeket is figyelembe vette a Relax Eye szemmasszírozó készülék tervezésekor. A vezeték nélküli kialakításának és a beépített hangszórónak köszönhetően bárhol élvezhetjük a kényeztető relaxációt, miközben Bluetooth-on keresztül – akár hangvezérléssel is – kiválaszthatjuk és irányíthatjuk a hangulatunknak megfelelő lejátszási listánkat. A készülék továbbá újratölthető akkumulátorral is rendelkezik, így könnyedén magaddal viheted bárhová.

A relaxáció új szintje

A pihentető hatást tovább növeli a melegborogatás funkció, amivel a stresszoldás egy új formájaként lehet segítségünkre az eszköz. A fűtött párnák serkentik a vérkeringést, támogatják a szemizmokat, enyhítik a szem szárazságát és csökkentik annak fáradtságát is.

A teljes ellazulásért felel a gyengéd vibrációs rezgés is, melynek pozitív eredménye, hogy serkenti a vérkeringést, javítja az izmok rugalmasságát és segíti a szemizmok alkalmazkodását a változó körülményekhez.

A Garett a mély relaxációt segítő funkciók mellett az egészségre és a bőr szépségének megőrzésére is fókuszált. A légkompressziós technológia hozzájárul az idegrendszer serkentéséhez, miközben növeli a masszázs minőségét és hatékonyságát, ezzel növelve a felhasználói élményt.

Kényeztetés a család minden tagjának!

Oszd meg szeretteiddel is a relaxáció örömét! Az állítható fejpántnak köszönhetően a család bármely tagja használhatja a masszírozó készület. A Garett Beauty Relax Eye használata rendkívül egyszerű – a beépített infravörös mozgásérzékelő lehetővé teszi, hogy akár már egyetlen csuklómozdulattal beállítsuk a légnyomás mértékét vagy szabályozzuk a masszázs intenzitását.

Elérhetőség

A Garett Beauty Relax Eye készülék hamarosan Magyarországon is elérhető lesz. A naprakész árazással kapcsolatban, kérjük keresd fel a Garett hivatalos viszonteladóit, valamint a márka helyi PR és marketing képviseletét.

Termékoldal: Garett Beauty Relax Eye massager white – Garett Electronics