KEZDETÉT VETTE AZ MSI KARÁCSONYI KAMPÁNYA

negator

2021. december 7. – Az MSI, a gamer, üzleti és alkotói készülékek egyik vezető gyártója örömmel jelentette be a 2021-es Év végi kiárusítás! kampányát, amely során a felhasználók akár 10%-os kedvezménnyel vásárolhatnak üzleti és gamer laptopokat. A karácsonyi kampány 2021. december 6-án vette kezdetét, a laptopokat pedig egészen 2021. december 31-ig, illetve a készlet erejéig lehet kedvezményesen megvásárolni. Az akcióban a GF63 és GF75 Thin, a Katana GF66/GF76, Stealth 15M, a Bravo 15, a Modern 14 és 15, a Prestige 15, valamint a Summit E13 laptopok vesznek részt.

Tapasztald meg a határtalan Gamer teljesítményt!

A legújabb 10. és 11. generációs processzorokkal felszerelt GF63 és GF75 Thin modellek költséghatékony ár mellett kínálnak kimagasló játékteljesítményt az akár 4 GB memóriával rendelkező NVIDIA GTX 1650 MAX-Q GPU-nak köszönhetően.

Katana GF66/GF76 modellek egyedi, a japán szamurájok páncélzatára emlékeztető külsővel rendelkezik, amelyet az MSI Nagano Tsuyoshi koncepciós művésszel közösen tervezett meg. A legújabb 11. generációs Intel Core processzorok és az NVIDIA RTX 3050 Mobile GPU erejét kihasználva a laptopok lenyűgöző teljesítményt nyújtanak minden tekintetben.

Stealth 15M az elképesztően vékony kialakítása ellenére a legújabb 11. generációs Intel Core CPU-kkal és egy NVIDIA RTX 3060 Mobile GPU-val lett felszerelve, így kiváló megoldást jelent játékra és munkára egyaránt.

Bravo 15 teljes mértékben kihasználja az AMD 7 nm-es gyártástechnológiájával készített processzorainak és grafikus megoldásainak erejét, így a költséghatékony árazása ellenére a kategóriájában legjobb játékélményt biztosítja.

Maradj produktív!

Az Modern 14 és 15 laptopok a 10. és 11. generációs Intel Core i3 és i5 processzorokkal segítenek abban, hogy produktív maradhass a hétköznapok során is függetlenül attól, hogy az irodából, vagy home officeból dolgozol.

Prestige 15 egy valódi prémium megoldás, amely a 11. generációs Intel Core CPU és az NVIDIA Geforce MX450 GPU mellett beépített IR kamerával és ujjlenyomatolvasóval is rendelkezik, így a nagy teljesítmény mellett kimagasló adatvédelmet biztosít.

Summit E13 az MSI első 2 az 1-ben hibrid megoldása, amely kiváló hardveres felszereltséggel, IR kamerával és ujjlenyomatolvasóval, dedikált TPM 2.0 modullal és egy Full HD felbontású érintőképernyővel is rendelkezik, így a lehető legnagyobb adatbiztonságot és teljesítményt kínálja az üzleti szakemberek számára.

Windows 11 kompatibilitás

Az Év végi kiárusítás! kampányban résztvevő modellek mindegyike támogatja a Microsoft Windows 11 operációs rendszert, amely megújult felhasználói felülettel, megnövelt biztonsággal és további optimalizációs javításokkal garantálja a hatékony működést. Hozz ki többet Te is MSI laptopodból az ingyenes Windows 11 frissítéssel!

Tudj meg többet a téli kiárusításban résztvevő modellekről a kampány weboldalán:

https://msi.gm/3DeKFlX