AZ AMX – A HARMAN CSOPORT LEÁNYVÁLLALATA – A NETGEAR-T VÁLASZTOTTA AZ ELSŐDLEGES AV OVER IP SWITCH GYÁRTÓJÁNAK

negator

A ProAV kategóriára összpontosító M4250 és M4300 sorozatú switch-csek a legjobb választást jelentik az iparágban az úttörő AMX SVSI AV over IP termékek használata során

2021. november 26., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc.  (NASDAQ:NTGR), a kis- és nagyvállalkozások hálózatát működtető termékek vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy az AMX – a HARMAN csoport leányvállalata – a NETGEAR AV over IP switch-cseket javasolja elsődleges választásként az AMX SVSI megoldásaihoz. Az AMX AV megoldásait világszerte számos vállalati, oktatási és kormányzati környezetben használják.

Az AMX az SVSI hálózati AV termékek gyártásával már több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik az AV over IP piacon, amelyet a HARMAN Professional Solutions és a HARMAN International egyik stratégiai üzleti egysége, a Samsung Company is támogat. Átfogó tesztelések után az AMX csapata meggyőződött arról, hogy a NETGEAR M4250 és sz M4300 switch sorozata nyújtja a legjobb használati élményt a legigényesebb ügyfeleik számára.

„Az AMX N-sorozatú hálózati AV termékeink a NETGEAR Pro AV switch-csekkel kombinálva fantasztikus megoldást kínálnak.” – jegyezte meg Jamie Trader, a HARMAN Professional Solutions videó- és vezérlési részlegének alelnöke, majd hozzátette: „A HARMAN Video & Control csoporton kívül az audio- és világítástechnikai csoportjaink is profitálhatnak a switch-csekbe épített számos szolgáltatások előnyeiből, különösen a Power over Ethernet (PoE) képességekből. Nincs másik olyan switchgyártó, amely ugyanolyan teljesítményt és funkcionalitást biztosítana, mint a NETGEAR.”



A két vállalat közötti kapcsolat arra is kitér, hogy az AMX egy integrációs modult fejlesztett ki az M4300 switch-csekhez a hálózat állapotának felügyeletére. Az AMX Remote Management Suite (RMS) és a NETGEAR M4300 alkalmazásprogramozási felület (API) segít az ügyfeleknek abban, hogy a hálózat zökkenőmentesen működjön.

„Örülünk, hogy az AMX a NETGEAR switch-cseket ajánlja az SVSI-telepítésekhez.” – nyilatkozta Laurent Masia, a menedzselt switch-csek terméksorozatának igazgatója, majd hozzátette: „Az interoperabilitás és a technológiai integráció elérése érdekében tett közös erőfeszítéseink kiváló élményt eredményeznek a HARMAN ügyfelei számára.”



Professzionális AV switch-csek

Az M4300 menedzselhető switch terméksorozat sikerére alapozva a NETGEAR az AV-közösség hozzájárulásával az alapoktól tervezte meg az új M4250 switchsorozatot. A NETGEAR a több mint 25 éves hálózati tapasztalatára támaszkodott annak biztosítása érdekében, hogy ezek a Pro AV switch-csek teljes mértékben támogassák az audio-, kép- és vezérlőjelek IP-hálózaton keresztüli történő továbbítását a szigorú hálózati követelményeknek megfelelve. Ennek eredményeként a NETGEAR a legtöbbet javasolt switchgyártóvá vált az AV over IP piacon.

Alkalmazások széles skálája

A konferenciatermektől a főiskolákon át a sport- és előadóművészeti helyszínekig a NETGEAR M4250 és M4300 switch-csek már világszerte bizonyítottak. Az AMX by HARMAN vállalattal fenntartott stratégiai kapcsolat lehetővé teszi a legfejlettebb AV-megoldások megvalósítását az IP-technológián keresztül.

A NETGEAR Pro AV termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatos további információért kérjük, látogass el a NETGEAR.com/proav oldalra.

Az AMX by HARMAN SVSI termékekkel kapcsolatos további információért kérjük, látogass el az AMX.com oldalra