A STEELSERIES BEMUTATTA A LIMITÁLT KIADÁSÚ NEO NOIR TERMÉKSOROZATÁT

negator

A SteelSeries esportra tervezett felszerelése a CS: GO skin stílusával ötvözve

2021. november 23., Chicago – A SteelSeries, a gamer- és az esport-perifériák globálisan vezető gyártója bemutatta az ikonikus, CS:GO Neo Noir skint használó limitált kiadású terméksorozatát.  

A SteelSeries neve már régóta egybefonódik a CS:GO közösségével, immáron pedig ez az ötödik éve, hogy a márka különleges, a CS:GO-hoz kapcsolódó felszerelést mutatott be a játék rajongóinak nagy örömére.  A korábbi sorozatok a Fade Camo, a Hyper Beast, a Howl és a Neon Rider nevet viselték.

2021 és 2022-ben Blazer és Donschi digitális művészek a SteelSeries tervezőcsapatával közösen hozták létre a Neo Noir sorozatot az eredeti skin tervei alapján. Az egyedi stílust az old-school manga képregények és az anime-művészet ihlette, amelyet a sokszínű és vadító CS:GO ikonikus Neo Noir skinjeivel ötvöztek. Ez a noir az új korszakra született!




  • Prime egér Neo Noir Edition**:** A CS:GO Neo Noir skin kaotikus energiájával rendelkező a Prime Pro sorozatú egeret több mint 100 profi esportolóval közösen tervezték meg. A Prestige optikai mágneses kapcsolókkal felszerelt – elsőként az esport iparágban – Prime ötször hosszabb élettartamra készült, amely az optikai fény erejét használja ki villámgyors válaszidőt biztosításához. A forradalmi kapcsolók egy-egy mágneses magot használnak, hogy még a százmilliomodik bal vagy jobb kattintás is ugyanolyan egyenletes legyen, mint a legelső. A csatában is tesztelt kialakítás tartós kényelmet biztosít a legmagasabb szintű játék mellett, a könnyített kialakításának köszönhetően pedig mindössze 69 grammot nyom, hogy csökkentse a kéz fáradását a játék közben. A TrueMove Pro szenzor professzionális esport teljesítményt nyújt, a közvetlenül az egéren elvégezhető beállítás pedig megkönnyíti a profilok kiválasztását.
  • QcK Prism XL Neo Noir Edition: Ezt a limitált kiadású RGB egérpadot egy hipnotikus Neo Noir dizájn díszíti, így bármilyen gamer setuphoz tökéletesen illeszkedik. A ragyogó 2 zónás RGB világítással a QcK Prism XL a felületi teljesítmény, az innováció és az egyedi stílus csúcsát jelenti.  A tartós mikroszálas kialakítás az alacsony és magas CPI-vel történő mozgáskövetéshez lett optimalizálva, emellett 900 mm x 300 mm x 4 mm méretű felületet biztosít a teljes kontroll és a maximális kényelem érdekében. A SteelSeries XL gamer egérpadokat kifejezetten játékokhoz tervezték, amelyeket a profi esportolók is ajánlanak.
  • QcK L Neo Noir Edition: A limitált kiadású QcK L egérpad egy szemet gyönyörködtető Neo Noir dizájnnal rendelkezik, hogy feldobja a gamer setupok összképét. A QcK L több mint, 15 éve a profi esportolók legjobb választása. Az egérpad egyedi, csak a QcK sorozatra jellemző mikroszálas felülettel rendelkezik, amelyet az alacsony és magas CPI-vel történő mozgáskövetéshez optimalizáltak a teljes kontroll érdekében. A szövet tartós és mosható a könnyű tisztítás érdekében, emellett a QcK L egérpad 450 mm x 400 mm x 2 mm-es felülettel rendelkezik. Az egérpad kizárólag a steelseries.com oldalon vásárolható meg.
  • Arctis Pro fejhallgató-borítólemez Neo Noir Edition: A játékosok egyszerűen szabhatják testre a díjnyertes Arctis Pro fejhallgatójukat limitált kiadású borítólemezekkel, amelyeket az élénk Neo Noir skin dizájnja inspirált. A kiegészítők egyaránt kompatibilisek az Arctis Pro, az Arctis Pro GameDAC és az Arctis Pro Wireless fejhallgatókkal. Kizárólag a steelseries.com oldalon vásárolható meg.

Az új limitált Neo Noir termékcsalád már elérhető a SteelSeries.com-on, az alábbi javasolt végfelhasználói árakon:

* Prime: Neo Noir Edition – Észak-Amerika 129,99 USD| EMEA 139,99 EUR| APAC 139,99 USD

* QcK Prism XL: Neo Noir Edition – Észak-Amerika 69,99 USD| EMEA 69,99 EUR| APAC 69,99 USD

  • QcK L: Neo Noir Edition – Észak-Amerika 19,99 USD| EMEA 24,99 EUR| APAC 19,99 USD
  • Arctis Pro fejhallgató-borítólemez: Neo Noir Edition – csak Észak-Amerikában vásárolható meg 29,99 dollárért.

Ha szeretnél többet megtudni a SteelSeries termékeiről és az esport támogatásokról, látogass el a következő oldalra: steelseries.com és csiripelj velünk itt: @SteelSeries.