AZ FSP BEMUTATTA A CST350 PLUS SOROZATÚ KOMPAKT TORONYHÁZÁT

negator

2021. november 12. – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója bejelentette a legújabb kompakt, mATX méretű toronyházának – a CST350 PLUS – megjelenését. A CST350 PLUS egy kis méretű Micro-ATX toronyház, amely lehetővé teszi az akár 320 mm hosszú csúcskategóriás grafikus kártyák beszerelését, emellett egyaránt támogatja az ATX vagy SFX tápegységeket és a függőleges VGA telepítést is. A CST350 PLUS-t kifejezetten azoknak a játékosoknak tervezték, akik egy elegáns és igényes kialakítású, kis méretű, erős rendszert szeretnének összeállítani.

A legjobb kis méretű számítógépház

A 391 (H) x 185 (Sz) x 303 (M) mm-es kompakt kialakítás különösen jó megoldást kínál a modern otthonokhoz, így ideális választást jelent helytakarékosság szempontjából is.

Támogatja az M-ATX/ITX alaplapokat

Kétféle alaplap-kialakítást támogat, így a saját igényeid alapján állíthatod össze a rendszered. Az M-ATX alaplapok telepítésével nagyobb kompatibilitást és széleskörű hardveres bővíthetőséget tesz lehetővé. M-ATX alaplap telepítésekor a tápegységet az előlap oldalára kell felszerelni.

Széleskörű hűtési megoldások támogatása

A videókártya elhelyezésétől függően a CPU hűtő maximális magassága 88 mm (függőleges VGA telepítés) és 155 mm (vízszintes VGA telepítés) lehet. Mindemellett a kompakt toronyház alsó és oldalsó lemezére a grafikus kártya helyzetétől függően egy 240 mm-es AIO folyadékhűtő radiátor is felszerelhető.

USB 3.1 Type-C támogatás

A CST350 PLUS a két USB 3.0 port mellett rendelkezik egy USB 3.1 Gen 2 Type-C előlapi csatlakozóval is, továbbá az előlapi panelen egy mikrofon bemenet és egy audio kimenet is található.

Kiváló szellőzés

A számítógépház légáteresztő nyílásokkal rendelkezik a felső, az alsó, az elülső és az oldalsó paneleken, továbbá mind a négy oldalon található egy-egy mágneses porszűrő is.

Elérhetőség

A CST350 PLUS toronyházak hamarosan elérhetővé válnak az FSP hazai kereskedelmi partnerei kínálatában. További információért, kérjük látogass el az FSPlifestyle.com oldalra.