A STEELSERIES BEMUTATTA A LEGÚJABB ARCTIS 7+ ÉS AZ ARCTIS 7P+ VEZETÉK NÉLKÜLI HEADSETEIT

negator

A legtöbb díjjal jutalmazott gamer headset evolúciója

2021. október 29., USA, Chicago – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries bemutatta az új Arctis 7+ és 7P+ vezeték nélküli gamer headseteit. Az Arctis terméksorozat legújabb tagjai a SteelSeries Arctis franchise díjnyertes kialakítására és hírnevére építve továbbfejlesztik az áttörést jelentő technológiát, amely új szintre emelte a hangzást és az audioélményt a következő generációs konzolos és PC játékok során.

A rajongók kérték, a SteelSeries pedig teljesítette! Az Arctis 7+ és Arctis 7P+ vezeték nélküli gamer headsetek olyan új funkciókat kínálnak, amelyeket a játékosok igényei alapján terveztek meg, beleértve a 30 órás akkumulátor-üzemidőt, valamint a 15 perces gyorstöltést, amely 3 órás játékidőt tesz lehetővé; az USB-C csatlakozást, amely töltés közben is lehetővé teszi a használatot a zökkenőmentes játékélmény érdekében; valamint a multiplatformos kompatibilitást és a SteelSeries Arctis termékcsaládra jellemző hangzást.

  • Arctis 7+ Wireless – A többrendszeres kompatibilitásra (beleértve a PC-t, a PlayStation-t, a Mac-et, az Androidot, a Switch-cset és az Oculus Quest 2-t) tervezett Arctis 7+ egy veszteségmentes, 2,4 GHz-es vezeték nélküli jelet használ a rendkívül alacsony késleltetésű hangzás továbbításához egy kompakt USB-C adapter segítségével. Annak érdekében, hogy a gamerek ne zökkenjenek ki a játékok világából, az Arctis 7+ 30 órás akkumulátor-üzemidőt biztosít a folyamatos játék érdekében, emellett könnyen kezelhető fejhallgató-vezérléssel (beleértve a ChatMix-et), valamint tartós és könnyű acélvázzal, illetve egy állítható elasztikus pánttal rendelkezik a kényelmes viselet érdekében. A Discord hitelesítéssel rendelkező behúzható ClearCast mikrofon kétirányú kialakítást használ a kiváló zajszűrés és a hang tisztasága érdekében, amely egy LED-es némításjelzővel is fel lett szerelve.
  • Arctis 7P+ Wireless – Kifejezetten a PlayStation 5 és a PlayStation 4 nagy teljesítményű, következő generációs 3D hangzásához tervezett Arctis 7P+ egyaránt kompatibilis PC-vel, Mac-kel, Androiddal, Switch-csel és Oculus Quest 2-vel is, emellett a headset egy veszteségmentes, 2,4 GHz-es vezeték nélküli jelet használ a rendkívül alacsony késleltetésű hangzás továbbításához egy kompakt USB-C adapter segítségével. A headset a zökkenőmentes játékélményt biztosító 30 órás akkumulátor-üzemidővel és USB-C töltéssel, a fejhallgató oldalán helyet kapó egyszerű headset vezérléssel – beleértve a sidetone-t (mikrofon figyelés) -, valamint a tartós, könnyű acélvázzal és az állítható, elasztikus pánttal segíti a játékosokat, hogy a lehető legnagyobb kényelemmel koncentrálhassanak a hosszú ideig tartó játékmenetek során. A Discord hitelesítéssel rendelkező behúzható ClearCast mikrofon kétirányú kialakítást használ a kiváló zajszűrés és a hang tisztasága érdekében, amely egy LED-es némításjelzővel is fel lett szerelve.

Az Arctis 7+ és az Arctis 7P+ vezeték nélküli headsetek megjelenésével egyidőben a SteelSeries bemutatta a Sonar-t – egy teljesen új audioszoftvert PC-khez a hangzás testreszabásához -, amely lehetővé teszi a ChatMix és a 7.1-es virtuális térhangzás bekapcsolását, mindemellett 2022 folyamán a szoftver további extra szolgáltatásokkal is bővülni fog. A Sonar a SteelSeries GG szoftveres ökoszisztémában lesz elérhető, amely magába foglalja a Moments alkalmazást (ingyenes szolgáltatás), amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy rögzítsék, szerkesszék és megosszák a legjobb játékklipjeiket barátaikkal a YouTube és Gfycat, Discord, Reddit, Twitter, Facebook és más közösségi platformokon, valamint a SteelSeries Engine-t, amely a díjnyertes egerek, billentyűzetek és fejhallgatók vezérléséért felelős illesztőprogram.

Az Arctis 7+ és az Arctis 7P+ vezeték nélküli gamer headsetek már elérhetők a SteelSeries.com oldalon az alábbi ajánlott fogyasztói árakon:

* Arctis 7+ Wireless (fekete) – Észak-Amerika 169,99 USD| EMEA 199,99 EUR| APAC 199,99 USD

* Arctis 7P+ Wireless (fekete vagy fehér) – Észak-Amerika 59,99 USD| EMEA 69,99 EUR| APAC 69,99 USD

Nagy felbontású képek az Arctis 7+ és Arctis 7P+ headsetekről: https://steelseries.box.com/v/Actis-7-Plus-and-7P-Plus