MEGJELENT AZ ELŐFIZETÉS-ALAPÚ QNAP QVR CENTER 2.0

negator

A QVR Center 2.0 egy felügyeleti megoldás a szerverek közötti központosított menedzsmentjére és a felvételrögzítési feladatátvétel támogatásához

2021. október 12., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási, hálózati és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a QVR Center 2.0 megjelenését, amely lehetővé teszi a szerverek közötti QNAP felügyeleti megoldások központi kezelését. Akár 256 szerver központi vezérlésére képes, az automatikus N+M feladatátvétel pedig csökkenti az adatvesztés kialakulásának esélyét. A QVR Center 2.0 három előfizetési csomagban érhető el, ezzel rugalmaságot és skálázhatóságot biztosítva a felhasználók számára.

„Az üzleti tevékenységek bővülésével egyre nagyobb igény mutatkozik a felügyeleti rendszerek széleskörű telepítésére. A QVR Center egy felügyeleti megoldás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűen figyelhessék és kezelhessék a felügyeleti szervereiket. Számos több helyszíni központtal rendelkező vállalkozás, például kiskereskedelmi üzletek és bankok a QVR Center 1.2-re bízták a digitális eszközeik központi kezelését. Az új QVR Center 2.0 kiterjeszti a „könnyű helyzetfelismerés” koncepciót számos alapvető funkcióra, ezzel lehetővé téve az adminisztrátorok számára, hogy egyetlen felületen keresztül figyeljék és kezeljék az élő kameraképeket, valamint a rögzített felvételeket. A QVR Center 2.0 támogatja a szerverek közötti feladatátvételes rögzítést is, ezzel lehetővé téve több szerver feladatátvételi szerverként történő beállítását a közel folyamatos rögzítés fenntartása érdekében.” – nyilatkozta Nina Yeh, a QNAP termékmenedzsere.



QNAP felügyeleti megoldások központi kezelése
A QVR Center lehetővé teszi az összes QNAP felügyeleti megoldás, beleértve a QVR Elite, a QVR Pro és a QVP sorozatú NVR szerverek kezelését. A QVR Center akár 256 szervert és több mint tízezer kamerát képes kezelni, továbbá visszafelé kompatibilis a QNAP korábbi felügyeleti megoldásaival is. A QVR Center 2.0-tól kezdve a felhasználók az egyes kamerákhoz – a szerverek helyett – hozzáférési engedélyeket állíthatnak be a részletes privilégium beállítások teljesítése érdekében.

Támogatja a feladatátvételt a rögzítési folyamatok zavartalan működése érdekében
A QVR Center támogatja a rögzítési műveletek feladatátvételét. Ha a felvevő szerver leáll, a QVR Center automatikusan a készenléti szerverre irányítja felvételi feladatok és az élő előnézetű felvételek tárolását, ezzel csökkentve az adatvesztés kialakulásának esélyét.

Rugalmas előfizetési csomagok
Minden QVR Center előfizetés 2 ingyenes beágyazott csatornát biztosít. Azoknak a felhasználóknak, akiknek több QVR Center szervert kell kezelniük, a felügyeleti képességek bővítését további licencek vásárlásával tehetik meg a QNAP szoftveráruházból.

A QVR felügyeleti megoldásokkal kapcsolatos további információkért, valamint a QNAP NAS készülékeinek teljes kínálatának megtekintéséért kérjük, látogass el a www.qnap.com oldalra.