A STEELSERIES BEMUTATTA AZ APEX 3 TKL-T, AMELY A VILÁG ELSŐ VÍZÁLLÓ TKL GAMER BILLENTYŰZETE

negator

Az innováció és a dizájn határait feszegető SteelSeries megfizethető és teljesítményközpontú TKL billentyűzettel látja el a játékosokat

2021. október 12., Chicago – A SteelSeries a gamer- és az esport-perifériák globális vezető gyártója bemutatta az Apex 3 TenKeyLess (TKL) billentyűzetet, amely a világ első vízálló TKL gamer billentyűzete.

Az Apex 3 TKL-t arra tervezték, hogy a legjobb megoldást kínálja a feltörekvő profik számára a mindennapi használat során, ennek köszönhetően IP32 víz- és porálló kivitellel rendelkezik a csöppnyi kis balesetekkel szembeni védelem érdekében.

A veterán játékosok igényeihez tervezett, vékony és áramvonalas formavilággal rendelkező TKL kialakítás a profi esportolók által használt legnépszerűbb kivitelezésnek számít, amely lehetővé teszi, hogy a játékosok a számukra leginkább alkalmas helyre tehessék a billentyűzetet a maximális kényelem és teljesítmény érdekében.

A rendkívül csendes kapcsolókat alacsony súrlódású tartós anyagokból készítették a több mint 20 milliós élettartam és a szinte hangtalan játékélmény biztosítása érdekében. A briliáns PrismSync vonzerejét tovább növeli a 8 zónás, 16,8 millió élénk színben pompázó RGB világítás, amely a teljes SteelSeries termékcsaláddal szinkronizálható.

Az Apex 3 TKL dedikált multimédiagombokkal lett felszerelve, hogy a játékosok jobban tudjanak összpontosítani a maratonszerű mérkőzéseik során. A lenyomható hangerőszabályzó és a médiagombok egyszerű menet közbeni beállítást nyújtanak, emellett a fényerő-szabályozás, a visszatekerés, az átugrás és a szünet funkciók is egyetlen gombnyomással elérhetők.

A testre szabhatóság és az egyediség kulcsfontosságúnak számít, ezért az Apex 3 TKL támogatja a SteelSeries Engine-t, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy könnyedén konfigurálhassák a világítást, a makrókat és egyéb más beállításokat akár játék közben is. A SteelSeries Engine a SteelSeries GG szoftver ökoszisztéma részét képezi, amely további ingyenes alkalmazásokat és tartalmakat kínál, beleértve az ingyenes SteelSeries Moments alkalmazást is, amely lehetővé teszi a játékosok számára az egyedi játékfelvételek rögzítését, vágását, szerkesztését, valamint megosztását a barátaikkal az olyan közösségi felületeken, mint a YouTube, a Gfycat, a Discord, a Reddit, a Twitter és a Facebook. A Moments szoftverszolgáltatása lehetőséget nyújt az automatikus és fejlett rögzítésre a GameSense-zel az olyan népszerű játékok esetében, mint a League of Legends, a Counter Strike: Global Offensive és a Dota 2. A szolgáltatás hamarosan további játékok támogatásával is bővül, beleértve Valorant-ot és Fortnite-ot is.

A SteelSeries az eddigi legolcsóbb, teljes funkcionalitású billentyűzetét kínálja az Apex 3 TKL megoldásával a feltörekvő profik számára. A billentyűzet már elérhető a SteelSeries.com oldalon.

Az Apex 3 TKL USA, FR, DE, ND, JP, UK, RU, TR kiosztásban kapható.

Ajánlott fogyasztói ár: Észak-Amerika 44,99 USD| EMEA 54,99 EUR| APAC 59,99 USD