GARETT GENTLEMAN GT – AZ ÚRIEMBEREK OKOS KIEGÉSZÍTŐJE

negator

2021. szeptember 27. – A Garett, a lengyel okosóra és szépségápolási termékek vezető és többszörösen díjnyertes gyártója örömmel mutatta be a Garett Gentleman GT okosóráját, amely a gyártó férfiaknak szánt kínálatát bővíti egy új, elegáns megoldással. Az intelligens órák és kiegészítők iránti igény folyamatosan növekszik, azonban a kiegészítők képességei mellett a felhasználók egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek azok megjelenésére. A Garett Gentleman GT a valódi úriemberek igényeihez igazodik, köszönhetően az elegáns megjelenésének, az 1,28 hüvelykes TFT kijelzőjének, valamint az egyszerűen cserélhető bőr- és fémszíjaknak.

Aktív életmódra tervezve

A Garett Gentleman GT beépített lépésszámlálóval rendelkezik és képes az elégetett kalóriákat is mérni, így kiváló megoldást jelent futáshoz, biciklizéshez, úszáshoz, mászáshoz, futballhoz, pingponghoz, tollashoz és egyszerű sétáláshoz, túrázáshoz is. A gyártó többi megoldásához hasonlóan az óra képes a vérnyomás és a szívverés mérésére is. Továbbá figyeli az alvási szokásaidat és értesítéseket is küld, így naprakész információval szolgál az egészségedről.

Értesítések és intelligens funkciók

A Garett okosórák értesítenek minden – a telefonodra érkező – hívásról, SMS-ről, közösségi médiás üzenetekről, továbbá az időjárási információkat is képesek megjeleníteni az Android és iOS készülékekkel történő párosítást követően. Az óra egyszerűbb távoli vezérlést teszt lehetővé a kamera és a zeneszámok kezeléséhez.

Egyszerű testreszabás és vízálló kivitelezés

Az IP67 hitelesítéssel rendelkező borításnak köszönhetően az órát akár úszás során is viselheted. A Garett Gentleman GT egyszerűen cserélhető szíjakkal rendelkezik, amelyek fekete és ezüst acél, illetve fekete bőr kivitelben is elérhetők, így a szíj cseréjével könnyedén a stílusodhoz igazíthatod a karórát.

Elérhetőség

A Garett Gentleman GT hamarosan Magyarországon is elérhetővé válik 2 éves gyártói garanciával. További információét kérjük, keresd fel a Garett lokális kereskedelmi és marketing képviseletét.