A NETGEAR TOVÁBB BŐVÍT WIFI 6 HOZZÁFÉRÉSI PONTJAINAK KÍNÁLATÁT

negator

Az új önálló WiFi 6 hozzáférési pontok jobb hálózati teljesítményt és biztonságot kínálnak költséghatékony áron a kisvállalkozások, az otthoni irodák és a vállalkozások számára.

2021. szeptember 23., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a kis- és nagy méretű vállalkozásoknak szánt hálózati termékek vezető gyártója bejelentette a WAX202 és WAX206 asztali WiFi 6 hozzáférési pontok megjelenését, ezzel kibővítve a Business Essentials termékcsaládot, amely erőteljes, könnyen telepíthető és megfizethető üzleti hálózati termékeket tartalmaz. A nagy teljesítmény, a kibővített lefedettség, valamint a kisvállalkozások és az otthonról dolgozó szakemberek számára megfelelő ár kombinálásával ezek a vezeték nélküli hozzáférési pontok jelentik a NETGEAR legjobb ár-érték arányú WiFi termékeit.

A Business Essentials termékcsalád legújabb tagjaiként a WAX202 és a WAX206 egyaránt költséghatékony megoldást kínál az otthoni munkát végző szakemberek, a mikrovállalkozások és tanulók számára az általános vezeték nélküli hálózati kihívások teljesítéséhez. A WAX202 és WAX206 fejlett technológiájának köszönhetően az olyan problémák, mint az instabil kapcsolat, a sávszélesség túlterheltség, a hálózati megszakadása, a komplex konfigurálás és a biztonság hiánya egyszerre megoldódnak.

„Az új WAX202, WAX206 és a NETGEAR Business Essentials termékcsalád lehetővé teszi, hogy a kisvállalkozások és a szakemberek megbízható, nagy teljesítményű, biztonságos és könnyen kezelhető önálló WiFi hálózatokat telepítsenek a munkahelyi és az otthoni környezeteikbe alacsony kiadások mellett.” – nyilatkozta Doug Cheung, a NETGEAR vezeték nélküli termékeinek vezető menedzsere.



Jobb lefedettség és fokozott biztonság
Legyen szó otthoni vagy munkahelyi környezetről, a legjobb lefedettség elérése kulcsfontosságú tényezőnek számít. A szakemberek és a diákok otthoni, vagy más helyszínen történő munkavégzésével és tanulásával a WiFi hálózatok teljesítményével kapcsolatos igények és biztonsági követelmények ugrásszerűen megnőttek. A WAX202 és a WAX206 kihasználja a legújabb WiFi 6 szabványt, hogy nagyobb lefedettséget nyújtson, mint a korábbi generációs WiFi technológiák. Ez a fejlesztés jelentősen csökkenti a holtzónákat, hogy produktívabb és zökkenőmentesebb vezeték nélküli hálózati élményt teremtsenek.

A WAX202 és WAX206 akár három különálló vezeték nélküli alhálózat létrehozását támogatja dedikált hálózati azonosítókkal (SSID), ezzel egyszerre fokozva a teljesítményt és a kapcsolatok biztonságát. Egyetlen WAX202 vagy WAX206 készülék segítségével a kisvállalkozások tulajdonosai, vagy az otthonról dolgozó szakemberek elkülöníthetik az üzleti/munkahelyi hálózat forgalmát az otthonról tanuló gyermekeik adatforgalmától, valamint a hagyományos otthoni hálózati forgalomtól is. Ezenkívül az új hozzáférési pontok támogatják a WPA3 hitelesítést és titkosítást a legmagasabb szintű WiFi kapcsolat biztonsága érdekében, továbbá támogatják a DHCP NAT szervert is a fokozott tűzfalbiztonság érdekében. 

Nagyobb teljesítmény
Napjainkban egyre több eszköz igényel internetkapcsolatot. Felügyeleti kamerák, intelligens világítás, televíziók, audio/videó berendezések, digitális aláíró készülékek, IoT készülékek és egyéb mindennapos eszközök versenyeznek a számítógépekkel, a nyomtatókkal és telefonokkal a hálózati hozzáférésért. A WiFi 6 40%-kal nagyobb sebességet nyújt, és négyszer több eszközt támogat egyidejűleg, mint egy WiFi 5 készülék.

Egyszerű telepítés
Az új WAX202 és WAX206 hozzáférési pontokat úgy tervezték, hogy minden eddiginél egyszerűbben lehessen azokat beállítani és üzembe helyezni.  Az intuitív webes felület lépésről lépésre segít a rendszer konfigurálásához és a beállításhoz.

Tedd jövőbiztossá a hálózatod
Az új WiFi 6 egyaránt elérhető az 5 GHz-es és a 2,4 Ghz-es hálózati frekvenciákon is, hogy jövőbiztos hálózati környezetet teremtsen. A WAX202 és a WAX206 továbbá visszafelé kompatibilis a WiFi 5 szabványt használó eszközökkel.

További jellemzők
A több 1 GbE sebességű Ethernet port lehetővé teszi a gyors vezetékes kapcsolat biztosítását a számítógépek, a nyomtatók és más vezetékes hálózati eszközök számára, miközben több vezeték nélküli sávszélességet szabadít fel a csak WiFi kapcsolattal működő eszközök számára, beleértve a laptopokat, táblagépeket és mobiltelefonokat.

Megbízható terméktámogatás
Az új WAX202 és a WAX206 az iparágban vezető 3 éves korlátozott hardvergaranciával és 90 napos ingyenes telefon- és online chat támogatással rendelkezik, így a felhasználók akkor kérhetnek segítséget, amikor csak szükségük van rá.

A Business Essentials WiFi család
A NETGEAR bevezette a Business Essentials WiFi termékcsaládot, amely egyaránt tartalmaz WiFi 5 (WAC104 és WAC124) és WiFi 6 (WAX202, WAX204, WAX206, WAX214 és WAX218) hozzáférési pontokat, hogy nagy teljesítményt és biztonságot nyújtson az alacsony költségű WiFi-vel a kis méretű, önálló telephelyek számára. Ezek a vezeték nélküli hozzáférési pontok ideális megoldást jelentenek azoknak az ügyfeleknek, akiknek nincs szükségük a távoli kezelésre, de intuitív felhasználói felületet szeretnének használni a WiFi hozzáférési pontok helyi kezeléséhez.

Elérhetőség
WAX202 Essentials WiFi 6 hozzáférési pont már elérhető Európában 99,99 € és 84,99 GBP ajánlott fogyasztói áron.

WAX206 Essentials WiFi 6 hozzáférési pont már elérhető Európában 149 € és 139 GBP ajánlott fogyasztói áron.

Ha többet szeretnél megtudni a NETGEAR következő generációs vezeték nélküli termékeiről, kérjük, látogass el a NETGEAR.com/business/wifi6 webhelyre.