MÁR ELÉRHETŐ A NETGEAR NIGHTHAWK M5 5G WIFI 6 MOBIL ROUTER

negator

A díjnyertes mobil router ötvözi az 5G internetkapcsolatot a WiFi 6 csatlakozással, hogy maximális sebességet, kapacitást és biztonságot nyújtson otthon és útközben is

2021. szeptember 17., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), az emberek életének egyszerűsítését és javítását célzó, díjnyertes, összekapcsolt termékek vezető szolgáltatója, örömmel jelentette be a szolgáltatófüggetlen Nighthawk® M5 5G WiFi 6 mobil router (MR5200) elérhetőségét. A kompakt méretű M5 a mobilhálózat segítségével képes az otthoni WiFi hálózatához hasonló gigabites internetsebességet biztosítani a felhasználók számára.

Az elmúlt évben normává vált a távoli munkavégzés és az otthoni tanulás. A hibrid munkakörnyezetek lehetővé teszik, hogy a munkavállalók és a tanulók bárhonnan elvégezhessék a feladatikat. Ez az új mobilis életmód azonban gyors, megbízható és biztonságos internetkapcsolatot igényel. A NETGEAR új Nighthawk M5 mobil routere ötvözi az 5G gyors internetsebességét és az alacsony késleltetést, valamint a több eszköz kezelésére alkalmas WiFi 6 kapacitását, így a felhasználók hatékonyan dolgozhatnak, maradhatnak kapcsolatban barátaikkal és családjukkal, vagy élvezhetik a magával ragadó szórakozást a világ bármely pontján. Akár videókonferencia lebonyolításáról, játékról vagy streamelésről van szó, a biztonságos és megbízható adatkapcsolat otthon és útközben is elérhetővé válik. Az akár 32 eszköz egyidejű támogatásával az M5 router egyszerre biztosít minőségi adatkapcsolatot a család minden tagja számára.

Az 5G kapcsolattal a Nighthawk M5 router nagyobb sávszélességet és csökkentett késleltetést nyújt a megszakítás nélküli, zökkenőmentes és biztonságos nagy sebességű internetkapcsolat biztosítása érdekében. Tökéletes megoldást jelent az egyetemi hallgatók, az utazó játékosok vagy munkavállalók számára, valamint szállodákban történő megszállás és hosszabb távú kirándulások esetén egyaránt. Az M5 bárhol lehetővé teszi a gigabites internetkapcsolat használatát. A mobil munkát végző szakembereknek biztonságos adatkapcsolatra van szükségük. Bár ugyan a Nemzetbiztonsági Ügynökség (NSA) szerint a nyilvános WiFi ugyan kényelmes, de nincs kellőképpen biztonságosan konfigurálva, így a felhasználók nagyobb veszélynek vannak kitéve. A Nighthawk M5 router biztonságos, megbízható és személyes WiFi kapcsolatot biztosít bárhol, akár otthon is, továbbá a mobil router akár a meglévő hálózat fejlesztésére vagy feladatátvételre is alkalmazható, ha a vezetékes internetszolgáltatás megszakadna.

„Az új Nighthawk M5 ötvözi az 5G-t és a WiFi 6-ot, hogy gyorsabb sebességet, jobb lefedettséget és biztonságosabb mobil hozzáférést biztosítson, mint a jelenleg rendelkezésre álló megoldások, amely kifejezetten fontos egy olyan világban, ahol a felhasználók távolról dolgoznak, tanulnak, vagy éppen játszanak.” – nyilatkozta David Henry, a NETGEAR csatlakoztatott otthoni termékek és szolgáltatások üzletágának elnöke és vezetője. „A szolgáltatófüggetlen mobil router, mint a Nighthawk M5 jelentősen javítja az internethez történő csatlakozást, bárhol is vagyunk.”



Mobil router vs mobil hotspot

5G az otthonodban

A Nighthawk M5 az egyetlen megoldás a kategóriájában, amely 1 Gbps Ethernet porttal rendelkezik. Ez használható akár az otthoni WiFi mesh rendszerhez – például a NETGEAR Orbi WiFi 6-hoz – történő csatlakoztatásához, hogy lehetővé tegye a gigabites kapcsolat használatát az egész lakásban. A funkció különösen hasznos lehet vidéken vagy olyan helyeken, ahol rossz vagy nem megbízható szélessávú internetkapcsolat áll rendelkezésre. Mindemellett akár másodlagos kapcsolatnak is beállítható, ha a vezetékes internetkapcsolat megszakadna, vagy nem lenne elérhető. Az router egy hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorral is rendelkezik, amely akár eltávolítható is ha a készüléket csak otthoni környezetben, vagy irodában használják.

A mobil router tulajdonságai:

  • Hihetetlen sebesség: Az 5G villámgyors sebességet biztosít, így a felhasználók zökkenőmentesen streamelhetnek, böngészhetnek, vagy tölthetnek le különböző tartalmakat.
  • WiFi 6 technológia: A megnövelt kapacitásnak köszönhetően nagyobb sebességet és egyidejű videó streaminget biztosít akár 32 csatlakoztatott készüléken is.
  • Rögzített vezeték nélküli lehetőségek: Ha a vezetékes internet nem optimális egy adott területen, az 5G elsődleges internetkapcsolatként történő használata otthoni vagy irodai környezetben megvalósítható az 1 Gbps Ethernet port segítségével.
  • Biztonságos és megbízható hálózat: Kerüld el a nyilvános WiFi kapcsolatok veszélyeit! A Nighthawk M5 VPN támogatással és jelszavas védelemmel is rendelkezik.
  • Rugalmas akkumulátor működés: Egy feltöltéssel akár 13 órán keresztül is használhatod az internetkapcsolatot, vagy csak távolítsd el az akkumulátort és csatlakoztasd a fali töltőt az egész napos használat érdekében.
  • Szolgáltatófüggetlen: A szolgáltatófüggetlen készülék támogatja a nano SIM-kártyákat és együttműködik az AT&T és a T-Mobile hálózatokkal is.
  • Egyszerű vezérlés az alkalmazáson keresztül: A NETGEAR mobilalkalmazással beállíthatod a takarékos adatforgalom használatát az otthoni WiFi vagy Ethernet kapcsolatod előtérbe helyezésével, nyomon követheted az adathasználatot hónapra és munkamenetre történő lebontás szerint, konfigurálhatod a vendég WiFi-t és testre is szabhatod a WiFi beállításokat.

A Qualcomm® Snapdragon™ X55 mobil processzort használó Nighthawk M5 prémium teljesítményt és lenyűgöző sebességet biztosít. A kétsávos 2,4 GHz-es és 5 GHz-es AX1800 WiFi 6 ideális minden mobilkapcsolati igényhez: a gyors adatátviteltől kezdve a nagy felbontású videó streamingig biztosításáig az okostelefonokon, a táblagépeken és a számítógépeken. Az erőteljes, 5040 mAh-es akkumulátor akár 13 órás üzemidőt is bír egyetlen töltéssel, így egész nap vagy éjszaka is képes ellátni a feladatait. A NETGEAR Nighthawk M5 Mobile router-t támogató egyszerű és intuitív kezelőalkalmazással és a beépített szülői felügyeleti lehetőségekkel a lehető legjobban hozhatod ki a mobilis életmódból.

A Nighthawk M5 5G WiFi 6 Mobile Router (MR5200) már hivatalosan elérhető a NETGEAR.com oldalon. Ajánlott fogyasztói ár: 699,99$. A feloldott készülék kompatibilis az AT&T és a T-Mobile hálózatokkal is.