A STEELSERIES BEMUTATJA A KISEBB ÉS KÖNNYEBB PRIME MINI ESPORT EGEREKET

negator

A világ első optikai mágneses kapcsolója, amelyet a profi esportolók számára terveztek, mostantól pedig elérhető az új ultrakönnyű Prime Mini esport egerekben is

2021. szeptember 14., USA, CHICAGO – A gaming- és esport-perifériákban világelső SteelSeries bemutatta a teljesen új Prime Mini és Prime Mini Wireless esport egereket. A díjnyertes Prime sorozat sikerére építve – amelyet több, mint 100 profi játékossal közösen fejlesztettek ki – a legújabb Prime Mini egerek a lehető legjobb teljesítményt nyújtják.

A kényelem, a tapintás és a villámgyors válaszidő döntő fontosságúak a gyors és a közelharci támadások, valamint végső soron a győzelem szempontjából. A rendkívül könnyű, ergonomikus és kisebb profilú Prime Mini 12%-kal, a Prime Mini Wireless pedig 9%-kal könnyebb, mint az eredeti változatok.

A teljes Prime sorozatot Prestige OM™ kapcsolókkal szerelték fel, amelyek úgy lettek kialakítva, hogy ötször tartósabbak legyenek, mint a versenytársak megoldásai, így kiváló kattintási élményt és villámgyors válaszidőt biztosítanak. Az optikai mágneses kapcsolók, az esport iparág első OM kapcsolói kvantumsebességen működnek, így a játékosok minden alkalommal győztesen kerülhetnek ki a harcból. Nem minden kattintás egyforma – a legtöbb kapcsoló minden egyes kattintás után veszít a rugalmasságából. Az egyedülálló Prime kialakítás egy-egy mágneses magot használ mindkét kapcsolónál, hogy a százmilliomodik bal vagy jobb kattintás is ugyanolyan egyenletes legyen, mint a legelső.

A különbséget a győzelem és a vereség között csupán ezredmásodpercek jelenthetik. A professzionális versenyre és teljesítményre tervezett Prime termékcsalád a SteelSeries 20 éves innovációjára és eddigi eredményeire épít, mint az eredeti esport márka. A FaZe Clan-ból már Twistzz és Karrigan által esport versenyeken is használt Prime sorozatot a világ 100 vezető versenyképes esport játékosának véleménye és visszajelzése alapján fejlesztették ki.

A teljes Prime esport sorozat minden részletét egyetlen célt szem előtt tartva tervezték: a győzelem elérése. A teljesítmény konstans. A funkciók opcionálisak. A gamerek a játékstílusuk és fogási szokásaik alapján öt lehetőség közül választhatnak: Prime Mini, Prime Mini Wireless, Prime, Prime+ és Prime Wireless.

  • Prime Mini – Kisebb. Könnyebb. A Prime Mini csatában tesztelt formavilágát és kis méretét a hosszan tartó játékmenet alatti tartós kényelem biztosítására alakították ki, emellett a Prime Mini az ultrakönnyű kialakításának köszönhetően csak 61 g-ot nyom. A tartós kialakítás ellenáll a legintenzívebb kopásnak, míg a texturált matt felület csúszásmentes tapadást biztosít. A TrueMove Pro[BH-3P1]  szenzor professzionális esport teljesítményt nyújt, a fedélzeti testreszabás pedig megkönnyíti a beállítások kiválasztását.
  • Prime Mini Wireless – Kisebb, könnyebb és vezeték nélküli. A Prime Mini formatervezését alkalmazó és a megfékezhetetlen lehetőségeket biztosító Prime Mini Wireless mindössze 73 g-os súllyal rendelkezik, hogy csökkentse a kéz fáradtságát, emellett a kategóriájában legjobb akkumulátorral több mint 100 órás játékmenetet tesz lehetővé, ráadásul támogatja a gyorstöltést is. A győzelem során minden számít, beleértve a rendkívül tartós kialakítást, a texturált matt felületet, valamint a TrueMove Air szenzort, amely lehetővé teszi a professzionális esport teljesítményt és a közvetlenül az egéren történő testreszabást.
  • Prime – Játssz, mint egy profi! A világ vezető gamereivel közösen kifejlesztett Prime egér csatában tesztelt formája garancia a hosszantartó kényelemre és a legmagasabb szintű játékra. Az eredeti Prime dizájn mindössze 69 g-ot nyom, ezzel csökkenti a kéz fáradását emeléskor, emellett rendkívül tartós kialakítással, texturált matt felülettel és TrueMove Pro optikai szenzorral rendelkezik a professzionális esport teljesítményt biztosít a valódi 1:1-es pixelpontos érzékelés és a döntött mozgás követése érdekében, hogy megszüntesse a kurzor váratlan kipörgését a hirtelen végrehajtott mozdulatok során.
  • Prime+ – Játssz, mint egy profi, testreszabási lehetőségekkel! A Prime+ egér gondosan átgondolt formát, rendkívül tartós kialakítást és új, textúrázott matt felületet, valamint teljes mértékű testreszabást tesz lehetővé közvetlenül az egéren, amelyhez nincs szükség további szoftverre. Könnyű, mindössze 71 g-os kialakítása, illetve a TrueMove Pro+ érzékelő professzionális esport teljesítményt nyújt egy további szenzorral, ami az emelési magasságot érzékeli.
  • Prime Wireless – Játssz, mint egy profi, szabadon, vezeték nélkül! A Prime Wireless egér a Prime összes funkcióját megkapta, mindemellett vezeték nélküli kapcsolattal és a kategóriájában a legjobb akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, ami több mint 100 órás játékmenetet tesz lehetővé és támogatja a gyorstöltést is. Mindössze 80 g tömegű; alkatrészeit gondosan optimalizálták a vezeték nélküli játékokhoz. A TrueMove Air szenzor professzionális teljesítményt nyújt valódi, 1:1-es követéssel, míg a közvetlenül az egéren történő testreszabás megkönnyíti a beállítások kiválasztását.

Csak a győzelem számít. Hogy megszerezhessék a bajnoki címet, a gamereknek a legjobb teljesítményre van szükségük. Ami pedig a gamer hangzást illeti, az Arctis Prime fejhallgató az Arctis termékcsalád díjnyertes örökségére épít és bemutat egy, a csatában tesztelt, kényelmes, könnyű, nagy teljesítményű fülhallgatót, amely az Arctis-ra jellemző részletgazdag hangzását nyújtja a legkorszerűbb gaming mikrofon társaságában.

  • Arctis Prime – A bajnok gamerekkel közösen kifejlesztett, a fülhallgatók királya, bemutatja az új zajszigetelő műbőr fülpárnákat, amelyek elnyomják a háttérzajt, miközben a hangszórók maximális részletgazdagságot biztosítanak a játék legmagasabb szintjén. Az Arctis Prime könnyű, tartós fémszerkezettel, Discord tanúsítvánnyal rendelkező zajcsökkentő mikrofonnal, lecsatlakoztatható 3,5 mm-es kábellel, valamint a fejhallgató hangerejének és némításának vezérlésével rendelkezik.

A SteelSeries a világ legjelentősebb esport csapatai és influenszerei közül többek között olyanokkal működik együtt, mint a FaZe Clan, a Red Bull OG, a SpaceStation, a Heroic és az Enlife. A SteelSeries rajongói új különleges tartalmakat is elérhetnek a @SteelSeries csatornán, beleértve a profi oktatóanyagokat, az összefoglalókat és még sok minden mást.

A raliautók által inspirált Prime termékcsalád ultrakönnyű és letisztult egerek palettáját kínálja, amelyek kategóriájukban legjobb technológiával és innovációval rendelkeznek. Csak a teljesítmény. Semmi extra. A teljes Prime esport termékcsalád már elérhető a SteelSeries.com oldalon, az alábbi javasolt végfelhasználói árakon:

* Prime Mini – Észak-Amerika 59,99 USD| EMEA 69,99 EUR| APAC 69,99 USD

* Prime Mini Wireless – Észak-Amerika 129,99 USD| EMEA 139,99 EUR| APAC 139,99 USD

  • Prime – Észak-Amerika 59,99 USD| EMEA 69,99 EUR| APAC 69,99 USD
  • Prime+ – Észak-Amerika 79,99 USD| EMEA 89,99 EUR| APAC 89,99 USD
  • Prime Wireless – Észak-Amerika 129,99 USD| EMEA 139,99 EUR| APAC 139,99 USD
  • Arctis Prime – Észak-Amerika 99,99 USD| EMEA 119,99 EUR| APAC 119,99 USD

Nagyfelbontású képek a Prime Mini sorozatról a következő oldalon érhetők el:
https://steelseries.box.com/v/Prime-Mini-Media-Kit

A korábban bemutatott Prime termékek nagyfelbontású képei, valamint a SteelSeries Prime himnusz videó a következő oldalon érhető el: https://steelseries.box.com/v/prime-media-kit