AZ MSI APP PLAYER ÚJ SZINTRE EMELI AZ ANDROIDOS JÁTÉKÉLMÉNYT AZ ÚJ KONZOL MÓDDAL

negator

2021. szeptember 8., Tajpej, Tajvan – Az MSI, a világ egyik vezető gamer márkája egy új, innovatív konzol móddal bővítette ki az MSI App Player alkalmazását, amely egy, a BlueStacks-szel közösen kifejlesztett Android emulátor. A konzol mód játékkonzol-szerű élményt nyújt a PC-ken az intuitív kialakításnak és a mainstream vezetékes vagy vezeték nélküli kontrollerek támogatásának köszönhetően. Az új felhasználói felület gyors-gomb testreszabási lehetőséget is kínál a hardcore mobiljátékosok számára, hogy növelje a játék nyerési arányát.

„Hogy megfeleljünk a hardcore mobiljátékosok igényeinek, az MSI a BlueStacks-szel közösen a PC-ket a legjobb mobiljátékos készülékekké alakítja. Az MSI App Player az új konzol mód funkciójával az MSI legújabb GAMING kínálata jobb teljesítményt, nagyobb kijelzőt, pontosabb vezérlést és zökkenőmentes játékélményt biztosít a mobilos játékosoknak.” – nyilatkozta Sam Chern, az MSI marketing alelnöke.Ultramagas FPS mobilos játékoknál

A hardveres korlátok miatt a játékosoknak többnyire csak 60 FPS-es játékélményben lehet részük a mobiltelefonjaikon. Az MSI App Player zökkenőmentes játékélményt nyújt akár 240 FPS támogatással a mobilos játékok esetén.

Játssz mobilos játékokat a konzolod kontrollerével!

A mobiljátékok televízión történő megjelenítése nem elég intuitív, továbbá rendkívül zavarja a játékosokat, hogy az irányításért felelős érintőgombok megjelennek a képernyőn. Az MSI App Player konzol módja natívan támogatja a piacon elérhető különböző kontrollereket, ezzel jobb megoldást kínálva a mobiljátékok nappaliban történő megjelenítésére.

Játssz egyszerre több játékkal!

Futtass egyszerre több játékot kompromisszumok nélkül! A Multi-Instance Manager támogatja a teljesítmény finomhangolását, hogy az emulátor minden esetben jobban tudjon illeszkedni az eltérő körülményekhez.