A TENDA BEJELENTETTE A NÉGY ANTENNÁVAL RENDELKEZŐ WIFI JELERŐSÍTŐJÉT

negator

2021. augusztus 25. – A Tenda, a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója bemutatta a legújabb 4 antennás WiFi jelerősítőjét, a Tenda A21-et. Az új megoldás a Tenda WiFi jelerősítő kínálatát bővíti ki egy új, nagy teljesítményű megoldással.

A Tenda A21 egy kétsávos, 4 antennás WiFi jelerősítő megoldás, amelyet kifejezetten nagy sebességű internetkapcsolattal rendelkező háztartások számára terveztek. Támogatja az IEE 802.11ac wave 2 szabványt, emellett akár 2034 Mbps-os WiFi sebességet (2,4 GHz: 300 Mbps, 5 GHz: 1734 Mbps) biztosít a legjobb teljesítmény elérése érdekében. A jelerősítő a legújabb, 5 GHz-es 4X4 MU-MIMO technológiát is támogatja, amely nagyobb WiFi lefedettséget és gyorsabb sebességet nyújt, mint a 3X3 MU-MIMO technológiával rendelkező hagyományos routerek és jelerősítők.

Stabil jelerősség és 360 fokos lefedettség

A négy darab, 3 dBi erősségű antennának köszönhetően könnyedén felerősíheted a vezeték nélküli hálózatod lefedettségét, hogy akár a 280 m2 területű otthonok esetén is stabil és megbízható internetkapcsolatod legyen a ház teljes területén. Emellett a jelerősítő akár 30 csatlakozott készülék kiszolgálására is képes.

Egyszerű párosítás

A routereden és a jelerősítőn található WPS gomb segítségével egyszerűen párosíthatod a már meglévő routeredet az A21-gyel, így pillanatok alatt megnövelheted a vezeték nélküli hálózati jeledet.

Intelligens LED-es visszajelzés

A kapcsolat létrehozását követően egyszerűen ellenőrizheted az A21 állapotát az intelligens LED-es visszajelzések segítségével. Amennyiben a jelerősség melletti LED pirosan világít, az A21 a központi router hatósugarán kívül lett elhelyezve. Ilyen esetekben a jelerősítőt egy, a routerhez közelebbi pontra szükséges elhelyezni.

Sokoldalú felhasználás

A vezeték nélküli adatkapcsolaton kívül a jelerősítő egy gigabites sebességű, RJ45 Ethernet porttal is rendelkezik, ami amellett, hogy lehetővé teszi a közvetlen kábeles csatlakoztatást és a hozzáférési pontként történő felhasználást, akár okostelevíziók, konzolok, multimédialejátszók és PC-k számára is képes továbbítani az internetkapcsolatot a kábeles csatlakozás segítségével.

Elérhetőség

A Tenda A21 várhatóan 2021 harmadik negyedévében válik világszerte elérhetővé.