AZ ADATA BEJELENTETTE „XTREME INNOVATION”TERMÉKBEMUTATÓ ESEMÉNYÉT, AMELY AUGUSZTUS 5-ÉN KERÜL MEGRENDEZÉSRE

negator

2021. július 27., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (tajvani értéktőzsde: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az “Xtreme Innovation” online eseményét. Az élő közvetítés 2021. augusztus 5-én 17:00 órakor (CEST) veszi kezdetét, amely során mind az ADATA, mind pedig az XPG bemutatja legújabb termékeit és megoldásait, beleértve az SSD meghajtókat, DRAM modulokat, memóriakártyákat, PC-alkatrészeket és rendszereket is. Az esemény házigazdája az XPG saját márkanagykövete, MERA lesz, az időpont pedig egybeesik az ADATA alapítási évének 20. évfordulójával is.  

XPG márkanagykövet – MERA – A nagy meglepetés debütálása!

Az XPG márkatörténet főszereplője, MERA a játékosok elhivatottságát képviseli a kihívások leküzdése és az áttörések elérése tekintetében. MERA a rajongók nagy kedvencévé vált a világ minden pontján, így ő lett az XPG márka fókuszpontja. Az ADATA online eseményén MERA először debütál élő közönség előtt!

Kövesd az élő közvetítést és nyerj nagyszerű ajándékokat!

Kövesd az élő közvetítést YouTube-on augusztus 5-én és ismerd meg az ADATA és az XPG legújabb termékeit. Írj egy kommentet a megjegyzések szekcióba az esemény alatt, hogy megnyerhesd a vállalat SSD-inek, DRAM moduljainak, vagy XPG laptopjaink egyikét. Kövesd az ADATA Instagram oldalát: https://www.instagram.com/adata_global





**【**ADATA Technology 2021 „Xtreme Innovation” online esemény