A TENDA BEMUTATTA A NAGY SEBESSÉGŰ V12 VDSL/ADSL MODEMJÉT

negator

2021. július 22. – A Tenda, a költséghatékony vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója bemutatta a nagy sebességű VDSL/ADSL modemjét, a Tenda V12-t. Az új modell a Tenda nagy sebességű DSL modemjeinek kínálatát bővíti.

Az Tenda V12 modem támogatja a 802.11ac (WiFi 5) vezeték nélküli szabványt és maximum 1167 Mbps összesített adatátviteli sebességre képes (2,4 GHz: 300 Mbps, 5 GHz: 867 Mbps), így kifejezetten a gyors DSL kapcsolatot igénylő háztartások számára készült. Az új modem egyaránt támogatja a VDSL/ADSL és az Ethernet alapú internetkapcsolatot is, így kábeles vagy optikai internetszolgáltatás megléte esetén akár routerként is használható.

Támogatja a nagy sebességű VDSL szabványokat

A V12 támogatja a VDSL2 35b profilt, amely lehetővé teszi az akár 300 Mbps-os letöltési sebesség elérését, az integrált port pedig ezenfelül VDSL, ADSL2+, ADSL2 és ADSL támogatást is nyújt.

Zökkenőmentes adatkapcsolat az AC1200 vezeték nélküli szabványnak köszönhetően

A V12 a kétcsatornás technológiának köszönhetően képes egyszerre támogatni az 5 GHz-es és a 2,4 GHz-es vezeték nélküli szabványokat az akár 1167 Mbps-os átviteli sebesség eléréséhez, emellett négy, 5 dBi jelerősségű antennával rendelkezik a nagyobb lefedettséget biztosítása érdekében. Továbbá a kapcsolat minőségének javítása érdekében támogatja a MU-MIMO és a Beamforming technológiákat is.

Gyors vezetékes adatkapcsolat

A V12 egy 1 gigabit sebességű RJ45 LAN/WAN és három 1 gigabit sebességű RJ45 LAN porttal is rendelkezik, így kiváló teljesítményt biztosít a számítógépek, NAS rendszerek, konzolok, vagy akár televíziók számára is. A modem egy olyan all-in-one készülék, amely képes akár WiFi routerként, switch-ként, vagy IPTV jel továbbítására alkalmas készülékként is működni.

Egyszerű használat

A Tenda átlátható kezelőfelülete egyszerű telepítési és beállítási élményt kínál, hogy könnyedén személyre szabhasd a hálózati beállításokat.

Elérhetőség

A Tenda V12 modem hamarosan elérhetővé válnak hazánkban is. A naprakész árazás érdekében kérjük keresd fel a Tenda hazai PR és marketing képviseletét, valamint a márka hivatalos viszonteladóit.