AZ XPG BEMUTATTA A MAGE MECHANIKUS GAMER BILLENTYŰZETET

negator

Letisztult megjelenésű mechanikus billentyűzet érzékeny és csendes kapcsolókkal, valamint RGB világítással​​​​​​​

2021. július 19., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG MAGE mechanikus gamer billentyűzetet. A MAGE egy lineáris és csendes, vörös mechanikus kapcsolókkal és RGB világítással felszerelt billentyűzet, amely tudása ellenére kifejezetten megfizethetőnek számít.

Prémium alumínium váz és RGB világítás

Az XPG MAGE időtlen és letisztult kialakítással rendelkezik, a billentyűzet vázát pedig gunmetal szürke felületű, kiváló minőségű alumíniumból hozták létre. A billentyűzet ráadásul támogatja a gombonkénti RGB világítást a káprázatos fényeffektek létrehozása érdekében. Az XPG MAGE ezenkívül kompatibilis az XPG PRIME szoftverrel is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a beállítások, a makrók és az egyedi RGB effektek testreszabását egyetlen központi felületen.

Érzékeny és csendes, piros mechanikus kapcsolók

A lineáris és csendes vörös mechanikus kapcsolókkal ellátott XPG MAGE egyaránt alkalmas játékra és gépelésre is. Kiváló érzékelési képességet és pontosságot biztosítanak, továbbá a kapcsolók nem rendelkeznek külön a gombok leütésének hangjáért felelős extra érintőfelülettel, ezzel gyorsabb és halkabb használatot eredményezve. Az XPG MAGE teljes anti-ghosting képességgel rendelkezik, amely kiküszöböli a gombok érzékelésének minden felmerülő problémáját.

Eltávolítható USB Type-C kábelezés

Az XPG MAGE eltávolítható, 1,8 méteres USB Type-C – Type-A típusú kábellel rendelkezik, amely egyszerűbb hordozhatóságot és könnyebb cserélhetőséget eredményez.  

Az XPG MAGE rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, keresd fel az XPG irodáit vagy képviseletét az www.xpg.com oldalon.