A QNAP BEMUTATJA A KÉTPORTOS, 25 GBE SEBESSÉGŰ HÁLÓZATI KÁRTYÁJÁT

negator

SR-IOV és RoCE a jobb hálózati élmény és a VMware® virtualizációs környezetek támogatásához

2021. június 11., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovárora bemutatta a QXG-25G2SF-CX6-ot – egy 25 GbE-s PCIe Gen 4 (kompatibilis a PCIe Gen 3/Gen 2-vel) hálózati bővítőkártyát, amely az NVIDIA Mellanox® ConnectX®-6 Lx SmartNIC megoldását integrálja. A QNAP NAS-okhoz és a Windows®/Linux® PC-khez tervezett QXG-25G2SF-CX6 egyszerű módot kínál a tárolórendszerek és munkaállomások frissítésére, hogy azok képesek legyenek kihasználni a következő generációs hálózati megoldások előnyeit.

A két 25 GbE porttal rendelkező QXG-25G2SF-CX6 akár 50 Gbps átviteli sebesség támogatására is képes a port trönkölés engedélyezése esetén, ezzel tökéletes megoldást kínálva a legnagyobb adatátviteli igénnyel rendelkező tárolási környezetekhez. Az SR-IOV és a RoCE támogatásnak köszönhetően az olyan helyzetekben, ahol a RAM közvetlenül képes hozzáférni egy hálózathoz, a VMware® virtualizációs környezetek alacsonyabb késleltetéssel működhetnek nagyobb teljesítmény és működési hatékonyság mellett. A QXG-25G2SF-CX6 együttműködik a QNAP NAS megoldásaival, mint például a TS-h3088XU-RP teljesen flash-alapú NAS rendszerével, amely képes kihasználni a megnövelt sávszélességben rejlő lehetőségeket. A QXG-25G2SF-CX6 egy QNAP switch-csel történő párosítását követően lehetőséget nyújt egy költséghatékony, nagy sebességű hálózati környezet kialakítására.

„A 25 GbE ideális megoldást kínál a multimédiás környezetekhez és a 8K videóanyagok feldolgozásához, a QXG-25G2SF-CX6 hálózati bővítőkártya pedig elérhető módot kínál a 25 GbE sebességű hálózati környezetekre történő frissítéshez a nagyobb teljesítmény és stabilitás érdekében.” – nyilatkozta Stanley Huang, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Az SR-IOV és RoCE támogatással rendelkező QXG-25G2SF-CX6 hatékonyan csökkenti a késleltetést és javítja a VMware® virtualizációs környezetek teljesítményét.”

A QXG-25G2SF-CX6 használatához Windows és Linux rendszerek esetén illesztőprogram használata szükséges. A QXG-25G2SF-CX6 QNAP NAS-ba történő telepítés esetén nincs szükség illesztőprogramra, azonban elvárás a QTS 4.5.2/QuTS hero h4.5.2 (vagy újabb) operációs rendszer használata.

A QNAP NIC-ek már megvásárolhatók a QNAP kiegészítő áruházából. Ha többet szeretnél megtudni a QNAP teljes kínálatáról, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.