A QNAP BEMUTATTA A QMIRO-201W ÉS A QMIROPLUS-201W KÉSZÜLÉKEKET

negator

Új generációs tri-band mesh WiFi SD-WAN routerek, amelyek megfelelnek a modern otthonok és a távmunkát végző felhasználók hálózati és tárolási igényeiknek

2021. június 9., Tajvan, Tajpej – A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, a hálózatépítési- és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a QMiro-201W-t és a QMiroPlus-201W-t. Mindkét router támogatja a Home Cloud-ot, valamint a tri-band mesh WiFi SD-WAN megoldás kiépítését a nagy lefedettségű mesh WiFi kapcsolat és a tárolási alkalmazások igényeinek kielégítése érdekében. A QuWAN SD-WAN felhőalapú telepítéssel, a Zero Trust biztonsággal és az otthoni felhő képességével a Qmiro sorozat egyszerű és biztonságos otthoni WiFi és felhőtárolási megoldást kínál távoli hálózati alkalmazásokkal.

„A QNAP első mesh WiFi router sorozata, a QMiro-201W és a QMiroPlus-201W egyaránt stabil mesh WiFi kapcsolatot és egy SD-WAN VPN megoldást kínálnak az otthoni munkát végző felhasználóknak.” – nyilatkozta Frank Liao, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „A Home Cloud 2.0 megoldással a QMiroPlus-201W nagyban leegyszerűsíti az otthoni magánfelhő telepítést, valamint hatékony hozzáférést biztosít az otthoni munkát végző felhasználók számára a vállalati, otthoni és nyilvános felhőkhöz.”

A QMiro-201W és a QMiroPlus-201W támogatja a tri-band WiFi 5 vezeték nélküli átvitelt és a Mesh WiFi technológiát, ezzel stabil WiFi kapcsolatot és jobb jelminőséget biztosítva. A QMiroPlus-201W két 2,5 hüvelykes SATA meghajtóhellyel is rendelkezik, így egyszerre kínál egy mesh WiFi router és egy NAS megoldást a biztonságos Home Cloud telepítéséhez. A Home Cloud 2.0 megoldás felhasználóbarát felületet és eltérő alkalmazásokat (beleértve a QuMagie-t, a File Station-t, a PLEX-et és a QUSBCam2-t) kínál a felhasználók számára, hogy egyszerűsített felhős élményben lehessen részük. A Qsync, a Hybrid Backup Sync (HBS) és a HybridMount segítségével a felhasználók szinkronizálhatják adataikat, biztonsági mentéseket készíthetnek, valamint nyilvános felhőtárolási megoldásokhoz is csatlakozhatnak. Az exkluzív QuRouter mobilalkalmazás egyszerűsíti az intelligens otthoni felhőhálózat kiépítését, így a felhasználók könnyedén ellenőrizhetik a csatlakoztatott eszközök állapotát, a hálózati adatforgalmat, a vezeték nélküli felhasználókat és egyéb más információkat is.

A QMiro-201W és a QMiroPlus-201W a beépített QuWAN SD-WAN megoldás segítségével biztonságos Mesh VPN alagutakat hozhatsz létre a különféle QNAP eszközök között (beleértve a NAS-t, a QGD switch-cseket és a QHora routereket), így a távoli munkát végző felhasználók a zavartalan online találkozók és adat- vagy hangátvitel mellett akár a vállalat NAS fájljait is elérhetik a QMiroPlus-201W segítségével. A QMiro-201W és a QMiroPlus-201W a Zero Trust biztonsági koncepciót követi, amely fokozza a biztonságot a vállalati VPN és az edge csatlakozások között a távoli munkavégzés egyszerűsítése érdekében. A vállalati szintű VAP (Virtual AP) segítségével a rendszergazdák akár négy exkluzív SSID-csoportot is beállíthatnak a különböző részlegekhez vagy alkalmazás szolgáltatásokhoz. A WiFi titkosítás biztosítja, hogy a felhasználók a legnagyobb biztonság mellett élvezhessék a nagy sebességű vezeték nélküli kapcsolatot. A QMiro-201W és a QMiroPlus-201W támogatja a szülői felügyeletet is, hogy megakadályozza a gyermekek számára nem megfelelő tartalmakhoz való hozzáférést. Az SD-WAN emellett IPsec titkosítású VPN-nel és mély csomagellenőrzéssel is rendelkezik a VPN hálózat biztonságának megőrzése érdekében.

Az alacsony zajszintű kialakítással rendelkező QMiro-201W és QMiroPlus-201W hűvös és csendes marad több eszköz csatlakozása, valamint nagy terhelés esetén is. A divatos Morandi színekkel és a stílusos megjelenésükkel a routerek remekül egészítik ki a modern digitális otthonokat. A felhasználók rugalmasan összekapcsolhatnak egy QMiroPlus-201W és több QMiro-201W Mesh WiFi routert, hogy egy teljes lefedettségű mesh WiFi hálózatot hozzanak létre.*

Megjegyzés: Egyetlen helyszínen akár négy QMiroPlus-201W smart router és QMiro-201W Mesh WiFi router is összekapcsolható (1 router + 3 szatellit).

Fő specifikációk

  • QMiro-201W
    Qualcomm négymagos processzor, 512 MB DDR3 memória, két rejtett 4,6 dBi kétcsatornás (2,4 G/ 5 G) antenna, két rejtett egycsatornás (5 Ghz) antenna; Támogatja a WiFi 5 (IEEE 802.11ac és 802.11a/b/g/n) 2,4 GHz/5 GHz tri-band mesh vezeték nélküli átvitelét, MU-MIMO, OFDM; 2 x 1 GbE RJ45 port (1 G/ 100 M/ 10 M); 1 x USB 3.2 Gen 1 port; Port-átirányítás, VPN és hozzáférés vezérlés.
  • QMiroPlus-201W
    Qualcomm négymagos processzor, 512 MB DDR3 memória, 2,5 hüvelykes SATA lemeztárolók, két rejtett 4,6 dBi kétcsatornás (2,4 G/ 5 G) antenna, két rejtett egycsatornás (5 Ghz) antenna; Támogatja a WiFi 5 (IEEE 802.11ac és 802.11a/b/g/n) 2,4 GHz/5 GHz tri-band mesh vezeték nélküli átvitelét, MU-MIMO, OFDM; 1 x 2,5 GbE host vezérlő port, 2 x 1 GbE RJ45 port (1 G/ 100 M/ 10 M); 1 x USB 3.2 Gen 1 port; Port-átirányítás, VPN és hozzáférés vezérlés.

Elérhetőség

A QMiro-201W és a QMiroPlus-201W már kapható. Ha többet szeretnél megtudni a QNAP termékeiről és a hivatalos kereskedelmi csatornákról, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.