2021 COMPUTEX D&I KITÜNTETÉST NYERT AZ XPG GAMMIX S70 SSD

negator

A világ legtöbb elismeréssel rendelkező PCIe gen 4-es SSD-je

2021. június 8., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója örömmel jelentette be, hogy a GAMMIX S70 PCIe Gen 4 SSD elnyerte a 2021 COMPUTEX d&i kitüntetést. Ez a rangos elismerés további bővíti az S70 kitüntetéseinek listáját, amelybe beletartozik a 2021-es Red Dot: Terméktervezési díj és a 2020-as Golden Pin tervezési díj is, továbbá megerősíti az SSD státuszát, mint a világ legtöbb kitüntetéssel rendelkező PCIe gen 4-es SSD-je.   

A legújabb PCIe Gen 4 interfésszel rendelkező GAMMIX S70-et arra tervezték, hogy akár 7400 MB/s szekvenciális olvasási és 6400 MB/s írási sebességre is képes legyen a győzelem elérése érdekében. A megbízható működés és a kiváló stabilitás érdekében az S70 az az XPG szabadalmazott CoolArmor hűtőbordájával lett felszerelve. Az alumínium hűtőborda lépcsőzetes kialakítással rendelkezik, amelynek rétegzett összetétele egyfajta páncélra emlékeztet és megnövelt hűtési felületet, valamint üregkamrás szerkezetet kínál. Ez hatékonyabb hőelvezetést biztosít, növelve a légáramlást és a konvekciós hőátadást.

A Tajvani Külkereskedelmi Fejlesztési Tanács (TAITRA) megbízásából a 13. COMPUTEX d&i díjkiosztó eseményt az Ipari Technológiai Kutatóintézet (ITRI) szervezi egy számos iparágból és tudományterületről származó zsűribizottsággal együttműködve, amely tagjai között tőkével és technológiával foglalkozó szakemberek találhatók meg. A díjátadó program során olyan kritériumok alapján értékeli a jelentkezőket, amelyek magukban foglalják az innovációt, a technológiát, a funkcionalitást, a társadalmi felelősséget és az esztétikát.

Tudj meg többet az XPG GAMMIX S70-ről: https://www.xpg.com/us/xpg/685