A THERMALTAKE BEJELENTETTE A NAGYOBB KAPACITÁSÚ TOUGHRAM XG RGB 4000/3600 MHZ-ES MEMÓRIAMODULOK MEGJELENÉSÉT

negator

A 2021 Thermaltake EXPO June eseményen bejelentett megoldások kifejezetten a tartalomgyártókat célozzák.

2021. június 4., Tajpej, Tajvan – A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a nagyobb kapacitású TOUGHRAM XG RGB DDR4 memória kitek megjelenését, melyek célja, hogy megkönnyítse a tartalomgyártók munkáját a videók és animációk készítése, vagy a nagy fájlok exportálása során.

A memória kitek 3600 és 4000 MHz-es frekvenciával rendelkeznek, a kapacitásuk pedig 32 GB-ig (16 GB x 2) és 64 GB-ig (32 GB x 2) terjed. A TOUGHRAM XG RGB sorozat a TOUGHRAM névhez méltóan kimagasló tervezéssel és minőséggel rendelkezik, valamint kompatibilis a legújabb AMD és Intel® alaplapokkal. A memóriakészletek szigorú tesztelési folyamatokon estek át, amely során csak a legjobb minőségű IC-ket választották ki, hogy végül csak azok kerüljenek rá a 10 rétegű PCB-re, amely 10μ arany érintőfelülettel és 2 unciás réz rétegekkel lett elkészítve a nagyobb stabilitás és a jobb teljesítmény érdekében. A 2 különböző színű alumíniummal tervezett és a közepén króm sávval díszített TOUGHRAM XG RGB célja, hogy olyan exkluzív stílust biztosítson, amely kiemelkedik az átlagos megoldások közül.

A 16 nagy fényerejű, állítható LED-ekkel felszerelt TOUGHRAM XG RGB egy egyedi X-alakú fénysávval, valamint 8 világítási zónával rendelkezik. Ezenkívül több mint 25 gyárilag elérhető világítási mód áll rendelkezésre a felhasználók számára, hogy kiválaszthassák kedvencüket, vagy szinkronizálják a modulok világítását különböző RGB szoftverekkel, beleértve a NeonMaker-t is, amely biztosítja a még személyre szabhatóbb világítási élményt. A nagy kapacitású TOUGHRAM XG nagyobb rugalmasságot kínál az alkotók számára, hogy egyedi beállításokat hozhassanak létre a Thermaltake RGB ökoszisztémáján keresztül az ízlésüknek megfelelően, miközben a nagyobb kapacitás növeli a munkamenet hatékonyságát.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A gyártó a TOUGHRAM XG RGB 4000 MHz 32 GB (16 GB x2) és 64 GB (32 GB x2), valamint a TOUGHRAM XG RGB 3600 MHz 32 GB (16 GB x2) és 64 GB (32 GB x2) memóriamodulok korlátozott élettartam garanciájával és a Thermaltake világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A naprakész árazásért és a megjelenés napjáért kérjük, keresd fel a Thermaltake hivatalos weboldalát, vagy vedd fel a kapcsolatot a helyi Thermaltake értékesítési vagy PR képviselettel

Ha többet szeretnél tudni az új memóriamegoldásokról, kérjük, keresd fel a Thermaltake hivatalos weboldalát.

2021 Thermaltake EXPO June

  1. Az esemény időtartama: június 1-4. globálisan sugárzott élő közvetítés
  2. A Thermaltake Facebook oldala: facebook.com/ThermaltakeInc
  3. A Thermaltake Global YouTube csatornája:

youtube.com/channel/UCmlNM0oho3k-RxnbsRAreFw

  1. Az esemény oldala: https://EXPO.thermaltake.com/2021june/