2021 THERMALTAKE EXPO JUNE: A THERMALTAKE BEMUTATJA A TT RGB PLUS 2.0-T

negator

Egy all-in-one szoftver teljes körű integrációval és kényelemmel

2021. június 3., Tajpej, Tajvan– A Thermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a TT RGB PLUS 2.0 megjelenését. A megoldás egy olyan all-in-one szoftver, amely tartalmazza a Thermaltake ventilátorok, folyadékhűtők, tápegységek és memóriamodulok szoftveres integrációját az új funkciók bevezetése és a még nagyobb kényelem biztosítása érdekében. Az összes korábbi funkciót a Thermaltake új és izgalmas megoldásokkal bővítette ki: több megvilágítási lehetőség közül választhatnak a felhasználók, valamint mostantól figyelemmel kísérhetik minden Thermaltake ventilátor, folyadékhűtő, tápegység és memóriamodul esetében a számítógépes információkat. Az olyan termékeket, mint a Floe RC Ultra 240/360 memória és a CPU all-in-one folyadékhűtést, valamint a TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU all-in-one folyadékhűtést a TT RGB PLUS 2.0 is támogatja.

Floe RC Ultra 240/360 memória és CPU all-in-one folyadékhűtés:

A Floe RC Ultra 240/360 a világ első CPU és memória AIO folyadékhűtő megoldása, amely emellett kompatibilis az RGB PLUS 2.0-val is. A megfelelő világítású, 2,1 hüvelykes LCD kijelzővel rendelkező hűtőblokk és a 3,9 hüvelykes LCD kijelzőt használó memóriablokk széleskörű testreszabási lehetőségeket kínál a felhasználók számára, hogy személyre szabottabb vizuális effektusokat hozzanak létre, beleértve a vicces animációk vagy fényképek használatát is. A Floe RC Ultra 240/360 teljes mértékben kihasználja az RGB PLUS 2.0 képességeit. A felhasználók egyszerre tapasztalhatják meg a kiváló minőségű hardver és a nagy tudású szoftver képességeit.

TOUGHLIQUID Ultra 240/360 CPU all-in-one folyadékhűtés:

A TOUGHLIQUID ULTRA a nagy teljesítményű TOUGHFAN 12 Turbo radiátor ventilátorokat használja, amelyek kimagasló, 2500 RPM-es sebességre is képesek, így erőteljes légáramlást kínálva a hűtés hatékonyságának fokozása érdekében. Az új ventilátorok 2. generációs hidraulikus csapágyazást és LCP ventilátorlapátokat alkalmaznak a maximális hűtési teljesítmény és a csendes működés érdekében. Ezenkívül a TOUGHLIQUID egy nagy hűtőfelülettel rendelkező radiátort alkalmaz a jobb hőelvezetési hatékonyság érdekében, amely kétféle méretben érhető el: 240 mm és 360 mm.

A hűtőblokk felső részén egy beépített, 2,1 hüvelykes LCD kijelző található, amely a legújabb TT RGB PLUS 2.0 segítségével képes a processzor teljesítményével kapcsolatos, valós idejű információk, valamint egyedi fényeffektet megjelenítésére. Mindezek mellett támogatja a 480*480 pixel felbontású GIF-eket is. Az átfogó szoftver segítségével a felhasználóknak egy még teljesebb élményben lehet részük.

A TT RGB PLUS 2.0 jellemzői:

Integráció

A TT RGB PLUS 2.0 kiemelt tulajdonsága az integrációban rejlik, ugyanis több szoftver funkcióját egyesíti egyetlen megoldásban. Például a tápegységek esetén az SPM/DPSG, a memóriák esetén a TOUGHRAM RGB, valamint a TT RGB PLUS egyaránt integrálva lett a TT RGB PLUS 2.0-ban.

Kényelem

Az integráció kimagasló kényelmet eredményez. A TT RGB PLUS 2.0-nak köszönehtően a felhasználók egyetlen egységes felületen szabhatják testre a színeket, valamint egyetlen terület (pl TT logó, vagy körgyűrű a ventilátor esetén) fényeffektjeit is könnyedén megváltoztatják. 23 előre beállított fényhatás áll rendelkezésre, beleértve a zene-, a hőmérséklet-, az időjárás- és a játék üzemmódot is a változatos szórakozási élmény biztosítása érdekében. 

  • Zene mód: A fényhatások a zene ütemére és dinamikájára „táncolnak”.
  • Hőmérséklet mód: Zöld, kék, sárga, narancs, piros és lila színek között változik. Ez egy olyan figyelmeztető mechanizmus, amely egyszerre nyújt kiváló vizuális megjelenést és praktikus megoldást kínál a PC hőmérsékletének egyszerű ellenőrzéséhez is.
  • Időjárás mód: Engedélyezd az IP címed elérését a szoftver számára, hogy az időjárási mód annak megfelelően napos, felhős, esős, viharos és havas effektusokat legyen képes megjeleníteni a tartózkodási helyhez igazodva.
  • Játék mód: A fényhatásokat a monitoron megjelenített tartalommal szinkronban állítja be. Ez kifejezetten látványos lehet online játékok esetén.

A felhasználóbarát élmény nyújtása érdekében a szoftver több mint 10 nyelvet támogat, a felhasználók pedig egyszerűen párosíthatják a Thermaltake termékeiket, ha látják azok villogását a kezelőfelületen. 

További funkciók

Néhány egyéb funkció is tovább lett fejlesztve az RGB PLUS 2.0-ban:

  • A fényeffektek most már mind az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is képesek működni.
  • Több PC állapotinformáció megjelenítésére képes az egyszerűbb rendszerellenőrzés érdekében.
  • CPU információ: Hőmérséklet, terhelés, ventilátor sebessége, teljesítmény, órajel
  • GPU információ: Hőmérséklet, terhelés, ventilátor sebessége, teljesítmény, órajel (SLI támogatott)
  • Memória információk: Csatorna, tRCD, CL, frekvencia, típus, hőmérséklet, méret

Ha többet szeretnél megtudni, kérjük kövesd a 2021-es Thermaltake EXPO June elő közvetítéseit.

2021 Thermaltake EXPO June

  1. Az esemény időtartama: június 1-4. globálisan sugárzott élő közvetítés
  2. A Thermaltake Facebook oldala: facebook.com/ThermaltakeInc
  3. A Thermaltake Global YouTube csatornája:

youtube.com/channel/UCmlNM0oho3k-RxnbsRAreFw

  1. Az esemény oldala: https://expo.thermaltake.com/2021june/

További információért, kérjük látogass el az alábbi oldalra:

https://www.thermaltake.com/yourmodyourway