MSI SUMMIT E13 FLIP EVO ÉS MSI PEN – EGYÜTT A HATÉKONYSÁGÉRT

negator

2021. május 26. – A Summit E13 Flip Evo az MSI legújabb 2 az 1-ben, 360 fokban elforgatható laptopja. Az Intel EVO hitelesítésű laptop egyaránt rendelkezik Thunderbolt 4 és USB 3.2 Gen 2 Type-A típusú portokkal is, az MSI Pen-nel párosítva pedig tökéletes megoldást jelent minden helyzetben.

A beépített oldalsó kamera kapcsolóval a felhasználók kikapcsolhatják a webkamera tápellátását, amely valósággal feltörhetetlenné teszi azt az illetéktelen behatolók számára. Ezenkívül az F6 gyorsbillentyűvel akár szoftveresen is kikapcsolható a kamera, így kettős védelmet nyújt a támadásokkal szemben.

A Summit E13 az arcfelismeréssel és az ujjlenyomatolvasóval még biztonságosabbá teszi a laptopba történő bejelentkezést. Amennyiben a Windows 10 telepítése során az arcfelismerés és az ujjlenyomat azonosítás beállítása kimaradt, a felhasználók a „Gépház”→ „Fiókok” → „Bejelentkezési lehetőségek” menüben állíthatják be azokat. A Windows Hello beállítása előtt egy jelszó és egy PIN kód megadása szükséges.

Az MSI Pen Bluetooth gombja kifejezetten hasznos a Power Point prezentációk során. A Bluetooth gomb egyszeri megnyomása a „Page Down” billentyű funkciójaként szolgál. A „Page Up” funkció a gomb kétszer történő megnyomása során aktiválódik, így minden olyan szoftver, amely támogatja a „Page Up” és „Page Down” funkciókat, mint például a PDF olvasók és a webböngészők, szintén képesek kihasználni az MSI Pen képességeit.

A Summit E13 Flip EVO beépített giroszkóppal rendelkezik, amely lehetővé teszi a képernyő elforgatásának érzékelését. Amennyiben a felhasználók azt szeretnék, hogy a kijelző egy adott pozícióban maradjon (igényeik alapján vízszintesen vagy függőlegesen), akkor a „Képernyő automatikus elforgatása” opció kikapcsolásával tehetik ezt meg. Ez a funkció szürkén jelenik meg, ha a készülék laptop üzemmódban van (nincs kihajtva).

Mindezek mellett az MSI Summit E13 Flip EVO-t úgy tervezték, hogy a kihajtást követően a billentyűzetet automatikusan kikapcsolja, így a felhasználóknak nem kell a véletlen gombnyomások miatt aggódniuk.

Ha többet szeretnél tudni az MSI Summit E13 Flip EVO laptopról és az MSI Pen-ről, kérjük, látogass el az MSI hivatalos weboldalára.