A TENDA BEMUTATTA A LEGÚJABB LTE ROUTERÉT

negator

2021. május 26. – A Tenda, a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldások vezető gyártója bemutatta a legújabb LTE routerét, a Tenda 4G07 modellt. Az új megoldás a Tenda 4G/LTE támogatású routereinek kínálatát bővíti.

A 4G07kétcsatornás LTE router támogatja a WiFi 5 vezeték nélküli szabványt és maximum 1167 Mbps összesített adatátviteli teljesítményre képes (2,4 GHz: 300 Mbps, 5 GHz: 867 Mbps), továbbá az 1 GHz-es, 28 nm-es processzornak köszönhetően akár 64 csatlakoztatott készüléket is támogat, így ideális megoldást jelent nyaralókba, illetve az olyan otthonokba, ahol a vezetékes internetszolgáltatás minősége nem megfelelő. Az LTE CAT4 szabvány támogatásának köszönhetően a router egy mini SIM kártya csatlakoztatását követően akár 150 Mbit/s letöltési és 50 Mbit/s feltöltési sebességre képes mobilhálózatok esetén, emellett támogatja a vezetékes szolgáltatásokat is az 1 Gbit/s-os WAN és LAN portoknak köszönhetően. Amennyiben a vezetékes szolgáltatás használata során fennakadás történik, a router automatikusan átkapcsol 4G megosztási üzemmódba, így a felhasználók a vezetékes szolgáltatás kiesése alatt sem maradnak internetkapcsolat nélkül.

Kábelmentes szélessávú kapcsolat bárhol, ahol csak szeretnéd

Az LTE kapcsolatnak köszönhetően a felhasználók vezetékes szolgáltatás használata nélkül tapasztalhatják meg a szélessávú adatkapcsolat előnyeit, így ideális megoldást jelent nyaralóházakban, ideiglenes helyiségekben, valamint olyan otthonokban, ahol nem megfelelő a vezetékes internethálózat minősége.

Nagy teljesítményű antennák

A router egy 5,02 dBi LTE és egy 5,29 dBi jelerősségű WiFi antennával lett felszerelve a lehető legjobb teljesítmény és lefedettség biztosítása érdekében.

BSS színkódolás – csökkenti az interferenciát és fokozza a hatékonyságot

A BSS színkódolás támogatásának köszönhetően a Tenda 4G07 hatékony segítséget nyújt a hálózati interferencia csökkentésére, ezzel fokozva a kommunikációs csatornák jelerősségét és a teljes lefedettséget.

AC1200 kétcsatornás WiFi a gyors adatkapcsolat biztosítása érdekében

A Tenda 4G07 a WiFi 5 (802.11ac) szabvány támogatásának köszönhetően akár 1200 Mbit/s-os vezeték nélküli adatkapcsolat biztosítására is képes, így kiváló megoldást jelent a HD videók és filmek streamelésére, valamint az online játékokhoz is.

Elérhetőség

A Tenda 4G07 router hamarosan elérhetővé válik hazánkban is. A naprakész árazás érdekében kérjük keresd fel a Tenda hazai PR és marketing képviseletét, valamint a márka hivatalos viszonteladóit.