AZ XPG BEMUTATJA A SPECTRIX D45G RGB ÉS A GAMMIX D45 DDR4 MEMÓRIAMODULOKAT

negator

Robosztus megjelenés. Túlhajtásra tervezve.

2021. május 14., Tajpej, Tajvan – Az XPG, a játékosoknak, az esportolóknak és a technológia rajongóiknak tervezett nagy teljesítményű rendszerek, komponensek és perifériák vezető gyártója bemutatta az XPG GAMMIX D45 és a SPECTRIX D45G RGB DDR4 memóriamodulokat. A robusztus ipari formatervezéssel és képességekkel rendelkező modulokat az túlhajtók, valamint a megbízható túlhajtási teljesítményt kereső gamerek számára tervezték. A robusztus ipari formatervezéssel és képességekkel rendelkező modulokat a túlhajtók, valamint a megbízható túlhajtási teljesítményt kereső gamerek számára tervezték.

Olyan, mint egy páncél. Megbízható teljesítmény.

A GAMMIX D45 és a SPECTRIX D45G RGB masszív, bordázott, erőteljes, fekete páncélszerű alumínium külsővel rendelkezik. Nemcsak érzetre és kinézetre robosztusak, hanem hihetetlen túlhajtási teljesítményt is biztosítanak. A modulokat a legjobb minőségű IC chipekből, valamint PCB-ből készítik el, továbbá támogatják az Intel® Extreme Memory Profile (XMP) 2.0-t is. Az XMP 2.0 egy pillanat alatt automatikus túlhajtást tesz lehetővé miközben javítja a stabilitást is. Ahelyett, hogy a felhasználóknak a BIOS-ban kellene módosítaniuk az egyes paramétereket, akár az operációs rendszert használva is bekapcsolhatják az XMP-t. Mindkét modul szigorú tesztelési folyamatokon esett át, továbbá az AMD platformokkal is egyaránt hitelesítették őket a zökkenőmentes kompatibilitás és a kiváló teljesítmény biztosítása érdekében. Mindkét modul egyaránt elérhető 8, 16 és 32 GB-os kapacitással.

RGB világítás

A felhasználók saját igényeik szerint szabhatják személyre a SPECTRIX D45G RGB világítását. Választhatnak a különféle effektusok (statikus, pulzálás és üstökös) közül, vagy akár kedvenc zenéikkel is szinkronizálhatják a fényeffekteket. A beállítások az XPG RGB Sync alkalmazásával, valamint az ASUS, az MSI, a GIGABYTE és az ASRock RGB vezérlő szoftvereivel is elvégezhetők. 

Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, vedd fel a kapcsolatot az XPG / ADATA helyi képviseletével a www.xpg.com oldalon.