A QNAP BEMUTATTA A QVR HUMAN ALKALMAZÁST

negator

A QVR Human egy emberszámláló megoldás, amely optimalizálja a kiskereskedelmek működési hatékonyságát

2021. május 11., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítés és a tárolási megoldások vezető innovátora bemutatta a QVR Human szolgáltatást – egy QNAP NAS-ra elérhető emberszámláló megoldást, amely elemzi az élő videofelvételeket (az RTSP vagy a QVR Pro szerverekről), valamint valós idejű számlálási adatokat és elemzéseket biztosít. A QVR Human lehetővé teszi a kiskereskedelmi felhasználók számára a működési hatékonyság optimalizálását és a konverziós arány növelését.

A QVR Human segíti a kiskereskedőket az ügyfélforgalom kiszámításában, megmutatja a népszerű bolti szekciókat és betekintést enged a csúcsidő forgalmának elemzéséhez. A QVR Human által elemzett statisztikák lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy felfedezzék az értékesítési konverzió növelésének lehetőségeit, optimalizálják a személyzet időbeosztását, valamint javítsák a szolgáltatások és a marketing hatékonyságát. A felhasználóbarát grafikus felület segítségével a felhasználók egyszerűen meghatározhatják a megfigyelni kívánt területeket, több kameracsatornát kezelhetnek és diagram formájában tekinthetik meg a korábban rögzített adatokat.

„A QVR Human engedélyezi az intelligens adatelemzést és átfogó emberszámláló megoldást nyújt a vállalkozásoknak. A kiskereskedelmek nagyobb betekintést nyerhetnek a bevált statisztikák alapján a személyes megfigyelésekre támaszkodva.”- nyilatkozta Xavier Hsu, a QNAP termékmenedzsere.

A QVR Human API szintén elérhető a rendszerintegrátorok számára a forgalmi adatok lekérdezéséhez, amely kombinálja az emberszámlálási adatokat az eladáshelyi adatokkal, ezzel segíti az értékesítési stratégia megtervezését a konverziós arányok és az értékesítési bevétel növelése érdekében.

Elérhetőség

A QVR Human már elérhető a QTS App Center-ben az x86-alapú QNAP NAS-okhoz. A QNAP 1 hónap ingyenes próbaidőszakot* biztosít, amely 1 kamera csatornát és 4 érzékelési csatornát tartalmaz. A felhasználók egy licenc terv vásárlását követően további csatornákkal bővíthetik rendszerüket.

*Minden NAS-on csak egyszer használható fel a QVR Human ingyenes próbaidőszaka. A QVR Human legfrissebb verziója szükséges az ingyenes próbaidőszak aktiválásához.

A QNAP a TVS-672XT és a TVS-872XT NAS-okat javasolja a QVR Human használatához.

NAS rendszerkövetelmények

  • x86-alapú (64 bites) QNAP NAS, legalább 4 GB RAM-mal (8 GB RAM használata ajánlott a jobb felhasználói élmény érdekében).
  • QTS 4.5.1 (vagy újabb).
  • Az 1.9-es (vagy újabb) Container Station-t telepíteni kell a QVR Human használata előtt.

További információért látogass el a https://www.qnap.com weboldalra.