AZ ADATA A VÁLLALAT ALAPÍTÁSÁNAK 20. ÉVFORDULÓJÁT ÜNNEPLI

negator

Az ADATA egy hihetetlen nyereményjátékkal ünnepli meg ezt a mérföldkövet ​​​​​​​

2021. május 4., Tajpej, Tajvan – Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek, mobil tartozékok, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be az ADATA 20. évfordulója – Innovating with Us online kampányának kezdetét. Az eseményt az ADATA a vállalat alapításának 20. évfordulója alkalmából hirdette meg, hogy a felhasználókkal együtt ünnepelhessenek. Az online esemény 2021. július 30-ig tart, a nyeremények összértéke pedig eléri az $50 000 dollárt.

„Az elmúlt húsz esztendőben az alkalmazottaink, a partnereink és a felhasználóink támogatásának köszönhetően az ADATA a világ egyik vezető DRAM és SSD meghajtó gyártójává nőtte ki magát. Hálánk jeléül ezzel a mókás, online eseménnyel szeretnénk viszonozni mindezt azoknak, akik segítettek minket ezen az úton.” – nyilatkozta Simon Chen, az ADATA Technology társalapítója és elnök-vezérigazgatója. „Kíváncsian várjuk, hogy a következő két évtized mit tartogat számunkra, ahogy folytatjuk az innovatív, új technológiák kifejlesztését, ezzel segítve az emberek mindennapi életét.”



Az ADATA mindenkit szeretettel vár online eseményére, ahol a résztvevők még többet tudhatnak meg az ADATA elmúlt két évtizedben bemutatott innovációiról és technológiai áttöréseiről. A látogatók ezek után ellenőrizhetik tudásukat a kvízjátékban, valamint megmérettethetik magukat egy mókás játékban is, ahol olyan értékes nyereményekkel gazdagodhatnak, mint az XPG Golden Summoner, iPhone 12, Dyson hajszárítók és légtisztítók, valamint megannyi ADATA és XPG termék. A vállalat minden hónapban több szerencsés játékost sorsol ki.

Az ADATA 20. évfordulója – Innovating with Us online esemény csak egyike azon aktivitásoknak, amelyet az ADATA 2021-re tervezett a vállalat születésnapja megünneplése alkalmából. Látogass el az ADATA oldalára és maradj naprakész a gyártó 20. évfordulós eseményeivel kapcsolatban.