FSP HYDRO M PRO SOROZAT – FÉLMODULÁRIS TÁPEGYSÉGEK MODERN IGÉNYEKHEZ

negator

2021. április 27. – Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója a Hydro M Pro sorozattal kínál ideális megoldást a megfizethető félmoduláris tápegységet kereső felhasználók számára. A megbízható kimenetet nyújtó DC-DC modul és a kiváló minőségű (450 V, 105°C) kondenzátorok tökéletes megoldássá teszik a Hydro M Pro sorozatot a magas áramellátást igénylő komponensek számára, emellett kiváló hatékonyságot és rendkívüli teljesítményt nyújtanak. A hidraulikus csapággyal ellátott, 120 mm-es, halk működésű ventilátor lehetővé teszi az optimális légáramlás biztosítását, amely megfelelő szintre hűti a PCB-t a túlmelegedés elkerülése érdekében. Tervezését tekintve, tápegység matt fekete bevonattal és szalagkábelekkel rendelkezik a stílusos és modern megjelenés biztosítása érdekében.

Nagy teljesítmény

A tápegységsorozat 500 W-os, 600 W-os, 700 W-os, 750 W-os, 800 W-os és 850 W-os teljesítményű kivitelezésben is kapható, ezzel megfelelnek a legújabb NVIDIA RTX 3000 és AMD RX6000 sorozatú grafikus kártyák tápellátási igényeinek. A 700 W feletti teljesítménnyel rendelkező modellek továbbá támogatják a kettős CPU tápkábelek csatlakoztatását, így kiváló megoldást nyújtanak a legújabb Intel Z590 és AMD X570 alapú platformokhoz is.

Félmoduláris kialakítás

A Hydro M PRO sorozatot félmoduláris kialakítással tervezték, amely nemcsak a felhasználók szereléssel töltött idejét csökkenti, hanem a rendezett megjelenést és az egyszerű kábelvezetést is lehetővé teszi.

80 Plus® Bronze tanúsítvány

A Hydro M PRO sorozat 80 PLUS Bronze (230 V EU) minősítéssel rendelkező tápegységekből áll, amelyek legalább 88%-os energiahatékonyságot garantálnak a tápegység névleges teljesítményének 50%-os terhelésnél, ezáltal csökkentve a villamosenergia költségeit.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Megfelel a legújabb ATX 12V V2.52 és az EPS12 V2.92 szabványnak
  • Több, mint 88%-os hatékonyság általános használat mellett
  • Hidraulikus csapágyas, 120 mm-es ventilátor
  • Félmoduláris kialakítás fekete szalagkábelezéssel
  • Erőteljes +12 V-os egysínes kivitel
  • 450V, 105°C kondenzátorok a hosszabb élettartam garantálása érdekében
  • +5V és 3.3V DC-DC modulos kialakítás
  • Teljes védelem: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP

Elérhetőség

A Hydro M PRO tápegységek már elérhetők a hazai viszonteladók kínálatában.