A NETGEAR ÚJ 16-PORTOS POE+ SWITCH MODELLEKKEL BŐVÍTETTE KÍNÁLATÁT

negator

NAGYOBB POE TELJESÍTMÉNY, FOKOZOTT BIZTONSÁG ÉS INTUITÍV FELHASZNÁLÓI FELÜLET

2021. április 16., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ:NTGR), a kis- és középvállalkozásokat ellátó hálózati termékek vezető gyártója bejelentette a GS316EP és GS316EPP PoE+ Gigabit Ethernet Plus switch-csek megjelenését, amelyek a kisvállalkozások, a kiskereskedelmi üzletek és az otthoni vállalkozások számára kínál nagyobb Power-over-Ethernet (PoE) teljesítményt és fokozott használati kényelmet.

A vállalkozások egyre több IP megfigyelő kamerát, WiFi hozzáférési pontot és más hálózati eszközöket használnak. Ezenkívül az otthoni hálózatok az egyszerű szórakozás mellett manapság az otthoni munkához és az online tanuláshoz is meg kelljen, hogy feleljen. Mivel egyre több eszköz csatlakozik a hálózatra a sávszélesség megosztásáért, nagyobb szükség van a nagy kapacitásra, a fokozott biztonságra, a könnyű telepítésre és kezelésre megfizethetőbb ár mellett.

A Power-over-Ethernet (PoE) egyszerűsége

Mindkét modell támogatja a PoE+ technológiát és akár 30 watt energia leadására képesek portonként. A PoE azon képessége, hogy egyszerre képes az adatok és a tápellátás továbbítására egyetlen kábelen keresztül lehetővé teszi, hogy a csatlakoztatott eszközöket bárhol elhelyezzék a fali elektromos hálózati csatlakozótól függetlenül. Ez csökkenti a telepítés költségeit, hiszen nincs szükség külön villanyszerelőre, továbbá lehetőséget nyújt a teljes informatikai hálózat kihasználására. A GS316EP teljes PoE teljesítménye 180 W, míg a GS316EPP maximum 231 W-os PoE teljesítményt támogat, ezzel lehetővé teszi a WiFi 5 és a WiFi 6 hozzáférési pontok, az IP-kamerák, az IoT-eszközök, az IP-hangszórók, az Ip-telefonok, az IP LED lámpák, a POS rendszerek és egyéb IP eszközök működtetését.

Kedvező ár, új funkciók, intuitív felhasználói felület és kompakt kialakítás

A GS316EP és GS316EPP Plus switch-csek új funkciókkal bővültek, továbbá intuitív felhasználói felületet kínálnak a szolgáltatások eléréséhez és konfigurálásához kedvező ár mellett.

A számos funkciók között megtalálhatók a VLAN-ok (virtuális helyi hálózatok), amelyek lehetővé teszik a különféle hálózati forgalmi terhelések biztonságos elkülönítését, például képes szétválasztani a munkához és a tanuláshoz szánt adatforgalmat, a kamerás megfigyelőrendszerek forgalmát, a vendég WiFi forgalmat, valamint az általános hálózati forgalmat.

A PoE portok be- vagy kikapcsolása, valamint a csatlakoztatott eszközök áramellátásának megtartása a switch újraindítása során egyszerűen beállítható a webes felhasználói felület (UI) segítségével. A PoE időzítés lehetővé teszi testreszabott ütemezés létrehozását annak érekében, hogy lehetőséget kínáljon a PoE kapcsolat használó eszközök automatikus ki- és bekapcsolására a hálózati biztonság növelése, az erőforrások jobb kihasználása és az energiatakarékosság hatékonyságának növelése érdekében.

A gyors és felhasználóbarát böngésző-alapú felhasználói felület megkönnyíti az L2 hálózati funkciók, például a VLAN és a Network QoS engedélyezését. A továbbfejlesztett PoE funkciók, mint az energia-allokáció felülbírálása, a PoE időzítés és a távoli engedélyezési/letiltási/energiagazdálkodási ciklus kezelése egyaránt elérhető a webes felhasználói felületen. A switch kompakt méretének köszönhetően akár asztalra vagy falra is szerelhető. Ezenkívül az új switch-csek egy SFP fiber porttal is rendelkeznek a nagy távolságú veszteség nélküli összeköttetés biztosításához, vagy egy másik 100 méternél távolabb elhelyezett, nem PoE eszközhöz való csatlakozáshoz.

„A kis- és középvállalkozások tulajdonosai azért választják a NETGEAR-t, mert erőteljes, megbízható és könnyen kezelhető hálózati switch-cseket kínálunk számukra kedvező ár mellett, továbbá ezeket a termékeket egyszerűen meg is vásárolhatják az olyan népszerű e-kereskedelmi csatornákon keresztül, mint az Amazon.” – nyilatkozta Alexandra Mehat, a NETGEAR SMB termékmarketing-igazgatója. „A GS316EP és a GS316EPP segítségével nemcsak megtartottunk minden pozitív tulajdonságot, hanem növeltük a PoE teljesítményt, fokoztuk a biztonságot és még egyszerűbbé tettük a switch-csek beállítását és kezelését.”

Terméktámogatás, amikor szükséged van rá

A GS316EP és a GS316EPP az iparágban vezető 5 éves korlátozott hardvergaranciával és 90 napos ingyenes telefon- és online chat támogatással rendelkezik, így akkor kérhetsz segítséget, amikor csak szükséged lehet rá.

Elérhetőség

A GS316EP PoE+ Gigabit Ethernet Plus és a GS316EPP nagy teljesítményű PoE+ Gigabit Ethernet Plus switch-csek már elérhetők az Észak-Amerikai piacon. A további piacokon történő megjelenés az év hátralévő részében várható.