A QNAP BEMUTATJA A NAS/PC RENDSZEREKHEZ TERVEZETT QM2-2P2G2T PCIE BŐVÍTŐKÁRTYÁT

negator

A QM2-2P2G2T két M.2 SSD bővítőhellyel és két 2,5 GbE porttal rendelkezik

2021. március 29., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc., a számítási-, a hálózatépítési és tárolási megoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a QM2-2P2G2T PCIe kártya megjelenését, amely további két M.2 SSD foglalattal és két 2,5 GbE hálózati porttal képes kibővíteni a QNAP NAS rendszerek vagy PC-k/szerverek/munkaállomások képességeit. A NAS felhasználók a 2,5 GbE-s csatlakozással és az SSD gyorsítótárazás engedélyezésével javíthatják a NAS rendszerük általános teljesítményét, továbbá úgy frissíthetik a NAS rendszerük tárolókapacitását, hogy nem használnak fel egyetlen 3,5 hüvelykes tárolóhelyet sem. A PC-k/szerverek és munkaállomások felhasználói amellett, hogy növelhetik a tárolókapacitást, fokozhatják az általános IOPS teljesítményét a sávszélességigényes feladatokat SSD-kre történő átirányításával a gyorsabb betöltési idő érdekében.

„A QM2-2P2G2T kiválóan demonstrálja a QNAP elkötelezettségét az olyan átfogó és költséghatékony megoldások létrehozása mellett, amelyek a QNAP NAS rendszereken kívül képesek együttműködni a PC-kkel és a munkaállomásokkal is. A QM2-2P2G2T egyaránt ideális az otthoni és a munkahelyi használatra is az erőforrásigényes alkalmazások teljesítményének javítására, beleértve a videószerkesztést és a játékok futtatását, valamint a Windows Server környezetekben történő alkalmazást is.” – nyilatkozta Stanley Huang, a QNAP termékmenedzsere.

A QM2-2P2G2T két 2,5 GBASE-T multigigabites (2,5 G/1 G/100 M/10 M) hálózati porttal rendelkezik a sávszélesség-igényes feladatok gyorsításához. Az M.2 SSD hőérzékelő szenzorjai segítségével valós időben ellenőrizheted a meghajtók hőmérsékletét, a hűtőborda és intelligens ventilátor pedig biztosítják az SSD-k optimális működését.

Legfőbb tulajdonságok

Modell Leírás PCIe interfész
QM2-2P2G2T Kettős M.2 2280 PCIe NVMe SSD foglalattal és dupla 2,5 GbE porttal rendelkező bővítőkártya PCIe Gen 3 x4

Támogatott operációs rendszerek

QNAP NAS: QTS vagy QuTS hero (a nagyobb kompatibilitás érdekében győződj meg arról, hogy az operációs rendszerek legújabb verzióját használod).
PC/szerver: Windows 10 (1809 vagy újabb), Linux (kernel 4.20/5.x), Windows Server 2019.
Megjegyzés: A Windows és a Linux rendszerekhez az Intel I225LM illesztőprogram telepítése szükséges.

A QM2-2P2G2T hálózati kártya már megvásárolható a QNAP kiegészítő áruházában. További termékinformációért és a QNAP NAS-ok teljes kínálatának megtekintéséért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.