A NETGEAR BEMUTATTA AZ ÚJ NIGHTHAWK MESH WIFI 6 TRI-BAND HÁLÓZATI RENDSZERT

negator

Tapasztald meg a nagyobb lefedettséget, sebességet, valamint az új csatlakozási képességeket az új otthoni WiFi rendszer segítségével

2021. március 24., San Jose, Kalifornia – A NETGEAR®, Inc. (NASDAQ: NTGR), a díjnyertes, otthoni és irodai felhasználásra szánt mesh WiFi rendszerek vezető gyártója bejelentette a legújabb Nighthawk® Tri-band Mesh WiFi 6 rendszer (MK83) megjelenését. A NETGEAR legújabb WiFi 6 mesh rendszerét úgy tervezték, hogy nagy teljesítményű WiFi-vel legyen képes ellátni az egész otthonod területét még akkor is, ha egyszerre több eszköz csatlakozik a hálózatra, ezzel megszüntetve a holt zónákat.

Az erőteljes négymagos processzor segítségével a vezeték nélküli rendszer nagyobb feldolgozási teljesítményt nyújt, mint a WiFi 5, ezzel javítva a WiFi általános teljesítményét. Ez lehetővé teszi az MK83 számára az eltérő otthoni igényeknek való megfelelést, beleértve a streaming-et, az internetkapcsolatot igénylő játékokat, valamint a távoktatáshoz és távmunkához elengedhetetlen videokonferenciákat is. Merülj el az UHD tartalmak megtekintésében és tapasztald meg a késleltetés mentes játékélményt a Nighthawk akár 3,6 Gbps vezeték nélküli sebességével, amely képes a gigabites sebességű internetkapcsolat teljesen vezeték nélküli továbbítására is az egész lakásban. A WiFi 6 technológia a korábbi generációs WiFi 5 (802.11ac) teljesítményének akár négyszeresét is képes biztosítani, azonban továbbra is 100%-ig kompatibilis a korábbi generációs (802.11a/b/g/n/ac) eszközökkel.

A Nighthawk Tri-Band Mesh WiFi 6 rendszer egyszerűen beállítható és kezelhető a Nighthawk App segítségével. A Nighthawk nagy teljesítményű routerei és mesh WiFi rendszerei a fejlett hálózati beállításoknak és a letisztult megjelenésüknek köszönhetően a technológia rajongók kedvenceinek számítanak. Az MK83 lehetővé teszi az otthoni WiFi beállítások testreszabását, sőt akár külön hálózati azonosítókat is be lehet állítani eltérő hálózati beállításokkal, amely új szintre emeli az otthoni WiFi kezelés élményét. Például a folyamatos csatlakozást igénylő intelligens otthoni eszközökhöz, mint a termosztátokhoz, a zárakhoz, a lámpákhoz, a biztonsági kamerákhoz vagy éppen a garázskapunyitókhoz és egyéb más készülékekhez saját WiFi kapcsolat rendelhető, míg a személyes felhasználású készülékek, mint a számítógépek, okostelefonok, táblagépek, tévékészülékek, játékkonzolok és más WiFi kapcsolatot igénylő eszközök elkülönített WiFi hálózathoz csatlakozhatnak. A WiFi kapcsolatok eszközök szerinti csoportosítása jobb általános internetsebességet és zökkenőmentes video streaminget biztosít. Az új hálózati megoldás automatikusan előtérbe helyezi a video streaming, a játék és a videokonferencia alkalmazásokat, mint például a Zoom-ot és a Microsoft® Teams-t a dinamikus QoS funkcióval, így egyaránt zökkenőmentes élményt nyújt munka és játék tekintetében is.

A népszerű kétsávos Nighthawk Mesh rendszert (MK63) úgy tervezték meg, hogy akár 4500 négyzetméteres lakások számára is kiváló WiFi kapcsolatot nyújtson megfizethető ár mellett, azonban a felhasználóknak szüksége volt egy háromsávos megoldásra is, amely még nagyobb lefedettséget biztosít a nagyobb méretű lakásokhoz. A NETGEAR az MK83 lehetőséget nyújt az akár 6500 négyzetméteres otthonok WiFi hálózattal történő lefedésére is, ezzel megszüntetve a holt zónákat, valamint kategóriájában a legjobb teljesítményt biztosítja a felhasználók számára. A tri-band WiFi megoldás egy dedikált mesh sávval is rendelkezik a szatellit készülékek közötti kommunikáció biztosításához, ezzel jobb lefedettséget nyújtva a teljes háztartásban. A fő routeren található négy és a szatelliteken található két Ethernet portok elegendők ahhoz, hogy kiszolgálják a tévék, a játékkonzolok és más streaming készülékek igényeit.

NETGEAR® Armor™ kiberbiztonság:

A Nighthawk Tri-band Mesh WiFi 6 (MK83) rendszer 30 napos, ingyenes NETGEAR Armor™ próbaverzióval is rendelkezik. Az Armor többrétegű kiberbiztonsági megoldása kompatibilis az új Nighthawk Mesh rendszerrel, amely képes minden csatlakoztatott eszközt, beleértve az okoskészülékeket, az okostelefonokat, valamint az otthoni hálózatra csatlakozó számítógépeket megvédeni az online fenyegetésekkel és az adathalász oldalakkal szemben. A NETGEAR Armor megoldás a kategóriájában díjnyertes Bitdefender Security vírusirtó, kártevőeltávolító és adatvédelmi szoftvert használja, amely hatékony védelmet nyújt a számítógépes és okostelefonos fenyegetésekkel szemben, még akkor is, ha a készülékek nem csatlakoznak közvetlenül a Nighthawk Mesh hálózathoz.

Elérhetőség:

A NETGEAR® tri-band WiFi router már elérhető NETGEAR.com oldalon, valamint a hivatalos viszonteladók kínálatában 499,99 USD ajánlott fogyasztói áron.