A BENQ BEMUTATTA A 27 HÜVELYKES, SW271C 4K FELBONTÁSÚ PROFESSZIONÁLIS FOTÓS MONITORT

negator

2021. március 19. – A BenQ, a fénykép- és videoszerkesztő megjelenítési technológiai megoldások területén elismert vezető gyártó, büszkén mutatta be az SW271C professzionális monitorját. A 27 hüvelykes, 4K felbontású, hardveres kalibrálással rendelkező díjnyertes monitor legújabb változata HDR10 és HLG, valamint USB-C csatlakozással és power delivery támogatással is rendelkezik.

Ez a kijelző elérhetővé teszi a csúcsminőségű professzionális monitor technológiákat a nagyközönség számára. A saját fejlesztésű AQCOLOR technológiájú SW271C 16 bites 3D LUT-tal rendelkezik Delta E≤2 értékkel, valamint 99% Adobe RGB és 90% DCI-P3 színlefedettséget kínál. A pontos színmegjelenítés garantálása érdekében mindezek mellett Pantone és Calman hitelesítésekkel is rendelkezik, valamint támogatja a videókalibrációt a LightSlace Light Illusion segítségével. Az Uniformity Technology biztosítja, hogy a képernyő teljes szegletén pontos és egyenletes megjelenítést nyújtson. Ezenfelül a BenQ minden fotós monitorjához mellékeli a kijelző egyedi gyári kalibrálási jelentését is.

„A videózással és fényképezéssel foglalkozó szakembereknek pontosságra és hatékonyságra van szükségük ahhoz, hogy elfoglaltságaik ellenére is látványos eredményeket tudjanak elérni.” – nyilatkozta Houston Wei, a BenQ America igazgatója. „Az SW271C egy felhasználóközpontú megoldás, amely megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, köszönhetően a kiváló színpontosságának és az egyéb produktivitást segítő előnyeinek.”



A szakembereknek már nem kell választaniuk a projektek gyors befejezése és a hatékony végrehajtásuk között. Az SW271C továbbá olyan speciális megjelenítési módokkal is rendelkezik, mint a Gamut Duo, amely lehetővé teszi két eltérő színtér egymás mellett történő összehasonlítását. A Hotkey Puck G2 segítségével pedig a felhasználók egyszerűen érhetik el és kezelhetik a monitor beállításait. A mellékelt árnyékoló burkolat csökkenti a panel tükröződését, ráadásul akár fekvő és portré módban is egyaránt felhelyezhető. Ezenkívül a fotósok a BenQ Paper Color Sync szoftver segítségével a nyomtatójuk beállításainak megfelelően tekinthetik meg a nyomtatás előtti képet, lehetőséget kínálva a nyomtatás előtti javítások elvégzésére.

Egy professzionális kijelző videózáshoz. A HDR10 és a HLG támogatásával az SW271C lehetőséget nyújt a HDR effektusok szerkesztés közbeni megtekintésére. A 24P, 25P és 30P képkockájú filmes tartalmakat ráadásul képes natív formában is megjeleníteni a lehető legjobb lejátszási élmény érdekében. További előnyök közé tartozik még az egyes SDI-HDMI eszközök támogatása, amelyek lehetővé teszik a videósok számára, hogy tömörítés nélküli tartalmakat továbbítsanak közvetlenül a monitorra a jobb képminőség érdekében.

Tudj meg többet az BenQ SW271C-ről a BenQ oldalán.