MEGJELENT A THERMALTAKE TOUGHRAM XG RGB MEMÓRIAKÉSZLET, VALAMINT ÚJ SZÍNEKBEN KAPHATÓ A TOUGHRAM RGB RAM KIT

negator

2021. március 18., Tajpej, Tajvan  AThermaltake, a prémium hűtési-, gaming periféria és a nagy teljesítményű memóriamegoldások vezető gyártója örömmel jelentette be a TOUGHRAM XG RGB DDR4 16 GB (8 GB x 2) memóriakészlet hivatalos megjelenését. A TOUGHRAM XG RGB 3600 és 4600 Mhz közötti teljesítménnyel érhető el 16 GB-os (8 GB x2) kiszerelésben, amely egyedi stílust kínál azoknak a felhasználóknak, akik nem a szokványos gamer stílusú memóriamodulokat keresik.

A legújabb AMD és Intel® DDR4 alaplapokkal is kompatibilis TOUGHRAM XG RGB DDR4 16 GB (8 GB x2) szigorú tesztelési folyamaton esett át, továbbá többszörösen átvizsgált, kiváló minőségű integrált áramköröket alkalmaz annak érdekében, hogy gyors és megbízható teljesítmény biztosítson. A TOUGHRAM XG alumínium hűtőbordáját egy egyedi geometriai mintázat díszíti, amely minimalista megjelenést nyújt, miközben javítja a modulok hőelvezetési képességeit is. A csúcskategóriás memóriakészleten 16 RGB LED található egy egyedi X-alakú díszítéssel és 8 különálló világítási zónát használ a lenyűgöző effektek biztosításához. A felhasználók több, mint 25 előre beállított világítási mód közül választhatnak a TOUGHRAM szoftver segítségével, továbbá a beállításokat más RGB szoftverekkel is szinkronizálhatják, beleértve a Thermaltake NeonMaker megoldását. A TOUGHRAM XG mindemellett a TT RGB Plus ökoszisztémába tartozik, így a felhasználók egyszerűen szinkronizálhatják az effektetek más Thermaltake komponensekkel is. A TOUGHRAM XG továbbá támogatja 5 V-os állítható RGB csatlakozással rendelkező alaplapokat is, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára azt, hogy a fényhatásokat közvetlenül az alaplapi RGB szoftverből irányíthassák.

A Thermaltake továbbá bemutatta a TOUGHRAM RGB Metallic Gold és Racing Red DDR4 memóriamodulokat is 3600 MHz-es, 16 GB-os kiszerelésben (8 GB x2). A Thermaltake célja, hogy több alternatívát nyújtson az RGB rajongóknak a kreativitásuk szabadjára engedésében, miközben megbízható teljesítményt kínálnak a TOUGHRAM XG és TOUGHRAM RGB memóriakészletekkel.

Elérhetőség, garancia, kompatibilitás és árazás

A Thermaltake TOUGHRAM XG RGB DDR4 16 GB (8GB x2) és a TOUGHRAM RGB Metallic Gold / Racing Red 3600 Mhz 16 GB (8 GB x2) memóriakészletek már elérhetők a ttpremium.com oldalon. A Thermaltake a memóriamodulok élettartam garanciájával, a világszerte nyújtott ügyfélszolgálatával és műszaki támogató hálózatával igyekszik eleget tenni a felhasználói igényének. A Thermaltake TOUGHRAM XG RGB 16 GB (8 GB x2) DDR4 memóriakészlet naprakész árazásáért kérjük, látogass el a Thermaltake weboldalára, vagy vedd fel a kapcsolatot a Thermaltake helyi értékesítési vagy PR képviseletével.