MEGJELENT A QVR DOORACCESS, A QNAP AI ARCFELISMERŐ BELÉPTETŐRENDSZER SZOLGÁLTATÁSA

negator

2021. március 9., Tajpej, Tajvan – A QNAP® Systems, Inc. (QNAP), a számítási-, hálózatépítés és tárolási megoldások vezető innovátora bejelentette a QVR DoorAccess megjelenését. Egy új intelligens beléptetőrendszer, amely együttműködik a QNAP felügyeleti alkalmazásaival és a QVR Face intelligens arcfelismerő szolgáltatásával, hogy együttesen egy biztonságos ajtó hozzáférési rendszert nyújtsanak.

A QVR DoorAccess támogatja a QNAP QVR felügyeleti alkalmazásokat és az AI képelemzést, hogy együttesen olyan biometrikus felismerést kínáljanak, amely fokozott biztonságot nyújt a beléptetések során. A QVR DoorAccess támogatja több arc valós időben történő felismerését, a felhasználó által beállított VIP/idegen listákat és a pontos idővel ellátott fotók készítését, hogy megakadályozza a csalásokat és javítsa HR menedzsmentet. Mindezek mellett támogatja az egyes eseményekről készült videofelvételek áttekintését a biztonságosabb kezelés érdekében.

„A QVR DoorAccess hatékony alternatívát jelent a hagyományos beléptetőrendszereknek, ezzel egyben egy központi felügyeleti megoldást is kínál, amely egyszerűen integrálható a QNAP QVR ökoszisztémájába a különböző épületek és létesítmények belépőrendszereinek biztosításához.” – nyilatkozta Jason Tsai, a QNAP termékmenedzsere, majd hozzátette: „Elkötelezettek vagyunk a QVR DoorAccess továbbfejlesztése mellett, ebbe beleértve az egyéb külső hozzáférési és ellenőrzési rendszerek támogatását is.”



A QVR DoorAccess 5 felügyeleti elem alapján kategorizál: „Beléptetőajtó vezérlő”, „ajtók”, „felhasználók”, „hozzáférési szabályok” és „belépési naplók”, amelyek megkönnyítik a felhasználók számára a rendszer kezelését. A QVR DoorAccess kompatibilis más gyártók beléptetőrendszereivel is (támogatja a HUNDURE RAC-960, RAC-2000 sorozatokat). A felhasználók mindemellett egy arcokat tartalmazó adatbázist is létrehozhatnak, továbbá megtekinthetik a felismerési előzményeket is a QVR Face segítségével.

Elérhetőség

A QVR DoorAccess intelligens beléptetőrendszer egy licencalapú szoftver, amely a QNAP Software Store alkalmazásboltból tölthető le. A QVR DoorAccess licenc megvásárlását követően az alapdíjas előfizetés egy beléptetőajtót támogat (valamint két beléptetőajtó vezérlőt az ajtó belső és külső oldalaihoz). A felhasználók további ajtó-licenc vásárlásával egy átfogó ellenőrzési rendszert építhetnek ki. További termékinformációért, kérjük látogass el a www.qnap.com oldalra.