TENDA W15E VEZETÉK NÉLKÜLI HOTSPOT ROUTER – A VÁSÁRLÓI ELÉGEDETTSÉG KULCSA

negator

2021. február 11. – Manapság a WiFi kapcsolat biztosítása egyfajta elvárt szolgáltatássá vált, így szinte minden üzlethelyiség/vállalkozás gondoskodik az internetkapcsolat biztosításáról.

A pandémia ideje alatt jelentősen megnövekedett az online kereskedelem forgalma, azonban a vásárlók jelentős része még így is a személyes átvételt részesíti előnyben, a sorban állás idejét pedig többnyire az internetet böngészve töltik el telefonjaikon. Ilyen esetekben szükség lehet arra, hogy a vezeték nélküli router több felhasználó igényeit is ki tudja elégíteni, hiszen a vásárlók több időt tölthetnek el a boltok kínálatait szemlélve, a megfelelő kapcsolat pedig növeli a vásárlói elégedettséget is. A Tenda az említett igények alapján tervezte meg a W15E vezeték nélküli hotspot routerét.

A W15E-t úgy tervezték, hogy megfelelő vezeték nélküli kapcsolatot kínáljon a kis irodák, a kávézók és a viszonylag nagy méretű munkahelyek, üzlethelyiségek számára. Támogatja a 802.11a/n/ac szabványokat és akár 1200 Mbps sebességet os képes nyújtani. Külső erősítővel és 4 nagy erősségű antennával rendelkezik, amelyek kiváló vezeték nélküli lefedettséget és jó minőségű WiFi-élményt nyújtanak a mobil felhasználók számára. Mindemellett a 11ac kétsávos technológiát alkalmaz, támogatja a záridőt és az 5 Ghz-es sáv intelligens vezérlését a jobb élmény biztosítása érdekében.

A W15E lehetővé teszi a Captive Portal használatát, amely elengedhetetlen funkció a vásárlók hitelesítéséhez és biztonságos hozzáférés garantálásához. A Captive Portal a biztonságos kapcsolat mellett a márkád promótálásában is segít, hiszen egyszerűen megjelentíheted legújabb akcióidat, továbbá részletesebb információt is kínálhatsz vállalkozásodról.

Az intelligens sávszélesség-elosztásnak köszönhetően a router képes a terheléstől függően automatikusan beállítani a le- és feltöltési sebességet, így a legforgalmasabb napokon is megfelelő WiFi sebességet biztosít. A W15E több VPN protokollt is támogat, beleértve az IPsec, a PPTP és az L2TP protokollt is kliens és szerver módban egyaránt. Továbbá a LAN-LAN/Client-LAN móddal könnyedén kiépíthető a biztonságos kapcsolat a vállalati központ és a kirendeltségek között.

Tudj meg többet a W15E vezeték nélküli hotspot routerről:
https://www.tendacn.com/us/product/W15E.htm