TESTRE SZABHATÓ AKKUMULÁTORTÖLTŐK AZ FSP-TŐL

negator

2021. február 10., Tajpej, Tajvan – Egy akkumulátortöltő kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni, hogy megakadályozzuk az akkumulátorok hibás működését, vagy annak teljes meghibásodását. Az FSP akkumulátortöltők széles választékát kínálja az 7S-16S akkumulátor modulokhoz. A 84W-20KW teljesítményű kimenet tökéletes a különböző területeken történő alkalmazáshoz, beleértve a külső vagy fedélzeti töltőként való használatot. Az optimalizált áramköri kialakítás, a programozható töltési görbe és a hatékony hőelvezetés képes megvédeni az akkumulátorokat, ezzel meghosszabbítva azok élettartamát, továbbá stabil és tartós működést tesznek lehetővé. Az FSP testre szabható szolgáltatásokat nyújt az ügyfelei számára a legideálisabb termékek tervezéséhez a különböző akkumulátor-specifikációk, az üzemi környezet feltételei és a biztonsági előírások alapján.

Az FSP akkumulátortöltők nagy teljesítménnyel, magas megbízhatósággal, hatékony hőelvezetéssel, programozható töltési görbével és teljes védelemmel rendelkeznek. A termékek a felhasználási területek alapján lettek felosztva, így külön megoldásokkal szolgálnak a könnyű-, a teljesen elektromos-, valamint az ipari járművekhez.

Könnyű elektromos járművek:

Akkumulátortöltők kézi és hordozható eszközökhöz. A könnyű és kompakt termékeket olyan esetekben használják, ahol a fizikai védelem érekében a lehető legtöbb biztonsági előírásoknak kell megfelelni. Kiváló példa erre az elektromos kerékpárok töltője. Ez a sorozat 90%-os hatékonysággal, hordozható kivitelezéssel és vizuális töltési állapotjelzésekkel rendelkezik, mindemellett -10°C ~+ 40°C-os hőmérsékletű környezetben is biztonságosan használhatók. Ezek a termékek megfelelnek a legtöbb országban alkalmazott biztonsági előírásoknak.

  • Négy töltési mód az akkumulátorok teljesítményének fenntartása érdekében.
  • Ventilátor nélküli kivitelezés kiváló hőelvezetéssel.
  • Beépített védelem: OCP, OVP, OTP, SCP.
  • Biztonsági tanúsítványok: IEC / UL változatok.
  • Széles hőmérsékleti tartományban működik.

Teljesen elektromos járművek:

Ez az akkumulátortöltő sorozat a tisztán elektromos/hibrid meghajtású/nagy hatótávolságú hosszabbítókhoz és más, új energiát hasznosító járművekhez készült. A termékek magas konverziós hatékonysággal rendelkeznek, valamint megfelelnek a különböző víz- és porálló szinteknek, lehetővé téve a zord körülmények közötti zavartalan működést és a biztonságos szállítást is.

  • A CC-CV töltési mód fenntartja az akkumulátorok 100%-os teljesítményét.
  • Egyedi hűtésrendszer a zord körülményekhez (-30°C ~+ 85°C).
  • Vízálló és porálló kivitelezés, akár IP67 tanúsítvány.
  • Hőmérséklet figyelés.
  • Fordított csatlakozás elleni védelem.
  • Nagy bemeneti feszültség elleni védelem.



Ipari alkalmazások:

Ezek a termékek alkalmasak a mobil rakodógépek vagy olyan eszközök kezeléséhez, amelyek gyakori magas szintű rezgéseknek, ütéseknek és hőmérsékletváltozásoknak (beleértve a hűtést is) vannak kitéve. Az FSP a partnerei igényei alapján bármelyik termékét képes egyénileg testre szabni.

  • Az aktív hőelvezetési rendszer hatékonyan képes meghosszabbítani a töltő élettartamát.
  • Magas megbízhatóságú és kiváló minőségű töltés.
  • Hosszú használati idő különböző üzemmódokban.
  • Többféle termék a különböző alkalmazási igényekhez.

A fent említett lehetőségek mellett fontos szerepet játszanak az olyan tényezők is, mint a bemeneti feszültség, az akkumulátor típusa, a töltési feszültség, az áramfelvétel és a töltési idő meghatározása is. Az FSP a professzionális kutatási és fejlesztési létesítményének és a gyártási képességeinek köszönhetően a legjobb választást jelenti az egyedi akkumulátortöltők létrehozásához.