AZ FSP BEMUTATTA AZ SFX 750 W-OS ÉS 850 W-OS TÁPEGYSÉGEIT

admin

2020. december 18., Tajpej, Tajvan – Az internetes hírességek térnyerésével a hétköznapi emberek a különböző audio-videós tartalmak és a közösségi média erejének segítségével saját márkákat és közösséget építenek fel maguk köré. Ennek köszönhetően a számítógépek felhasználási módja is megváltozott – megszületett az alkotói PC fogalma. Az FSP bemutatta a két nagy kapacitású, SFX méretű, kifejezetten alkotói PC-khez készített tápegységeit: az FSP750-57SBB-t és az FSP850-57SBB-t.

Annak érdekében, hogy az FSP megfeleljenek a személyes igényeknek, megalkotta SFX sorozatú tápegység családját. A legtöbb alkotó eltérő megjelenésű és kis méretű számítógépházakat használ, amelyek esetén egy SFX kialakítású erőteljes tápegység előnyei rendkívül fontosak. Az FSP750-57SBB és az FSP850-57SBB az apró méretükön felül Gold hitelesítéssel rendelkeznek, így 90% feletti hatékonysággal dolgoznak, emellett az iparág legnagyobb, 92 mm-es kettős golyóscsapágyas ventilátorát használják, amely az alacsony zajszint fenntartása érdekében csak akkor kapcsol be, ha a terhelés meghaladja a 20%-ot, így hatékonyabb hűtést és halk működést biztosít.

A DIY szerelmeseinek örömére az FSP750-57SBB és az FSP850-57SBB könnyedén elhelyezhető ATX, Micro-ATX vagy Mini-ITX toronyházakba a mellékelt PS2 rögzítő segítségével. Fekete színű moduláris szalagkábelek jobb légáramlást biztosítanak, emellett a +12 V-os egysínes kimeneti tervezés és a két CPU tápcsatlakozónak köszönhetően támogathatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat és processzorokat, hogy a képernyőn tökéletesen sima legyen a megjelenítés, így megfelel a játékosok igényeinek is.

Az FSP SFX 850 W és 750 W tápegységek egyaránt alkalmasak alkotói PC-khez, valamint a kis méretű gaming számítógépekhez. Legyen szó egyszerű fotószerkesztésről vagy multimédiás anyagok készítéséről, élő közvetítésről, professzionális grafikai munkáról vagy éppen játékokról, az FSP tápegységei minden igénynek megfelelnek.

Az FSP750-57SBB és a FSP850-57SBB jellemzői:

  • Megfelel az legújabb SFX12V és V3.3 v2.92 szabványoknak
  • 80Plus® GOLD tanúsítvány
  • Az FSP szabadalmazott MIA IC chip technológiáját alkalmazza
  • DC-DC áramkör-kialakítás a stabil kimenetért
  • Kizárólag Japánban gyártott elektrolit kondenzátorok
  • Több védelmi mechanizmus: OCP, OVP, SCP, OPP, OTP